Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi ble utspilt av Viking

Ydmyk Grodås etter tap i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Viking - Ham-Kam 2-1.

STAVANGER (Dagbladet.no): 

Viking-spissene kunne ha gitt hjemmelaget en storseier mot Hamkam.

-Vi ble overkjørt, Viking var bedre enn oss på basisferdigheter som vilje, innsats og tæl, innrømmet Hamkam-trener Frode Grodås etter 2-1-tapet i Stavanger.

Viking-trener Tom Prahl berømmet laget sitt for god innsats og stor aggressivitet. For i går var det et heltent Viking-lag som tok kommandoen helt fra start.

-Viljen til å gå på løp og vinne dueller var stor i dag. Vi har vært for passive i de siste kampene, forklarer Prahl til Dagbladet.no.

Viking har komponert et nesten nytt lag etter innkjøpene i vinter og i sommer.

-Gi oss tid, har lederne bedt om, mens laget har gått fra tap til tap og nedrykkingsspøkelset har kommet stadig nærmere. Utålmodige Viking-patrioter vil ha resultater umiddelbart, og seieren i kveld var nødvendig for å holde krisesnakket borte.

SÅVIDT: Her gir Allan Gaarde Viking 1-0 på straffe like før pause. Viking vant kampen 2-1. Foto: SCANPIX
SÅVIDT: Her gir Allan Gaarde Viking 1-0 på straffe like før pause. Viking vant kampen 2-1. Foto: SCANPIX Vis mer

-Vi har hele tida trodd på oss sjøl, og har ikke latt kritikken i media gått inn på oss, hevder Vikings Alexander Ødegaard. Han er en av dem som har fått mest kritikk i mediene, med terningskast en for frammøte i flere aviser.

I går viste han litt av de taktene som gjorde at han i sin tid ble hentet fra Sogndal til Rosenborg.

-Deilig å komme til sjanser og score igjen. I dag kom jeg til fire sjanser og scoret på den dårligste. En dag setter jeg kanskje alle fire, håper Ødegaard.

Men Viking sløste fryktelig med sjansene. Både Ijeh og Ødegaard kom til feite tilbud, som de sløste bort i ingen ting.

Hamkam hadde svært lite å by på. Det var et grått lag som kom fra hedemarken. Sterke Abiodun scoret i duell med to Viking-forsvarere i sluttminuttene, men det hadde tidenes fotballran om Hamkam hadde reist hjem med poeng i bagasjen.