-  Vi blir høstens store lag

Sandefjord- Sogndal 0- 0. Med sju-åtte spillere tilbake fra skader spiller Sogndal plutselig som et topplag igjen.

I går var tabelltoer Sandefjord heldige som slapp med 0-0.

-  Jeg er nesten sikker på at vi hadde vært på opprykksplass nå om vi hadde sluppet alle skadene, sier Sogndal-trener Trond Fylling.

Mot Sandefjord var det bare fire spillere igjen fra laget som avsluttet vårsesongen. Ni-ti spillere har kontinuerlig stått på skadelista. Nå er spillere som Håvard Flo og Raoul Kouakou tilbake på laget - og da tror Fylling at Sogndal vil avansere kraftig fra dagens 9. plass på tabellen.

-  Vanskelige å slå

-  Vi vil bli høstens store lag. Det skal bli veldig vanskelig å slå oss framover, og vi skal nok klare å rote det litt til oppi toppen, sier Fylling, vel vitende om at både Bryne og Stabæk snart skal til Fosshaugane.

Han synes det er bittert at de beste spillerne hans har gått slipp av halve sesongen.

-  Selv om vi har dobbeldekning på de fleste plasser, er ikke nummer-to spillerne på det nivået som for eksempel Håvard Flo, sier han.

To straffemiss

Mot Sandefjord brant Sogndal straffe før fem minutter var spilt. Så lagde keeper Terje Skjeldestad straffe og ble utvist like etter at andre omgang startet - men også Sandefjord misbrukte muligheten fra 11-meteren.

-  Det var et greit resultat. Vi fikk det tøft, og det var tydelig at Sogndal hadde fått tilbake mye av sin gamle slagkraft, sier trener Tor Thodesen.

PÅ GANG: Håvard Flo og Sogndal tror på en god høstsesong etter at de har fått mange spillere tilbake fra skade. Trener Trond Fylling tror de blir høstens beste lag.