Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi blir steike gode, men jeg vet ikke når

Thorir: - Viktig seier for vårt ferske lag.

SEIER SOM SMAKTE: Landslagssjef Thorir Hergeirsson og Nora Mørk (bak) jubler over en norsk scoring mot Larvik i firenasjonsersturneringen i håndball i Larvik i kveld. Norge snudde til seier, etter å ha ligget under med fem mål i andre omgang. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
SEIER SOM SMAKTE: Landslagssjef Thorir Hergeirsson og Nora Mørk (bak) jubler over en norsk scoring mot Larvik i firenasjonsersturneringen i håndball i Larvik i kveld. Norge snudde til seier, etter å ha ligget under med fem mål i andre omgang. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer

• Norge - Frankrike 21-20.

(Dagbladet): De norske håndballjentene snudde en tilsynelatende tapt kamp til ettmålsseier mot Frankrike med et realt håndverk det siste kvarteret.

Kampen avslørte likevel at det er store variasjoner i det norske spillet, fra det helt begredelige til festhåndball med høy fart og spennende kombinasjoner.

- Ferskt lag Landslagstrener Thorir Hergeirsson pustet lettet ut etter at hans utvalgte EM-jenter snudde 13-18 til 21-20 i Norges andre kamp i firenasjonersturneringen i håndball.

Etter tremålstapet mot Danmark i Arena Larvik i går kveld var det viktig å komme tilbake på vinnersporet.

- For vårt ferske lag var det viktig at vi klarte å bikke denne kampen til seier, sa Thorir Hergeirsson til TV2 etter kampen.
- Spilte ikke Han var ikke nådig med dommen over det jentene leverte i første omgang og det første kvarteret etter pause.

- Vi spilte ikke de første 45 minuttene. Nå er det dags å begynne å spille for laget, sa han.

Silje Solberg hadde en middels dag i buret i første omgang. I andre omgang var det duket for Kari Aalvik Grimsbø, og etter å ha spilt seg varm hentet hun fram praktspillet som la grunnlaget for opphentingen.

God Maja I tillegg fikk Maja Jakobsen - som var en av de fire siste som fikk EM-billett - tillit i andre omgang. Hun bidro med både scoringer og frispillinger. Det var også hun som sørget for at Norge kom ajour da hun utlignet til 19-19.

Hun kan bidra som både som bakspiller og ute på kanten, og ser ut til å bli en spennende bidragsyter i EM i desember.

Norge EM-åpner mot Romania i Debrecen søndag om en drøy uke, og har ikke mer enn tida og veien til å få laget godt samspilt. Norge har hatt store utskiftninger i laget de siste årene, og sender en relativt fersk tropp til Ungarn.

- Steike gode Thorir Hergeirsson lover ikke gull og glitter i EM, men er sikker på at han har en vinnertropp.

En eller annen gang i framtida...

- Jeg har lenge sagt at vi blir steike gode, men vi vet ikke når. Det blir en eller annen gang i framtida.
 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling