- Vi blir steike gode, men jeg vet ikke når

Thorir: - Viktig seier for vårt ferske lag.

SEIER SOM SMAKTE: Landslagssjef Thorir Hergeirsson og Nora Mørk (bak) jubler over en norsk scoring mot Larvik i firenasjonsersturneringen i håndball i Larvik i kveld. Norge snudde til seier, etter å ha ligget under med fem mål i andre omgang. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
SEIER SOM SMAKTE: Landslagssjef Thorir Hergeirsson og Nora Mørk (bak) jubler over en norsk scoring mot Larvik i firenasjonsersturneringen i håndball i Larvik i kveld. Norge snudde til seier, etter å ha ligget under med fem mål i andre omgang. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Frankrike 21-20.

(Dagbladet): De norske håndballjentene snudde en tilsynelatende tapt kamp til ettmålsseier mot Frankrike med et realt håndverk det siste kvarteret.

Kampen avslørte likevel at det er store variasjoner i det norske spillet, fra det helt begredelige til festhåndball med høy fart og spennende kombinasjoner.

- Ferskt lag Landslagstrener Thorir Hergeirsson pustet lettet ut etter at hans utvalgte EM-jenter snudde 13-18 til 21-20 i Norges andre kamp i firenasjonersturneringen i håndball.

Etter tremålstapet mot Danmark i Arena Larvik i går kveld var det viktig å komme tilbake på vinnersporet.

- For vårt ferske lag var det viktig at vi klarte å bikke denne kampen til seier, sa Thorir Hergeirsson til TV2 etter kampen. - Spilte ikke Han var ikke nådig med dommen over det jentene leverte i første omgang og det første kvarteret etter pause.

- Vi spilte ikke de første 45 minuttene. Nå er det dags å begynne å spille for laget, sa han.

Silje Solberg hadde en middels dag i buret i første omgang. I andre omgang var det duket for Kari Aalvik Grimsbø, og etter å ha spilt seg varm hentet hun fram praktspillet som la grunnlaget for opphentingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer