- Vi bør ha ros

TRONDHEIM/BERGEN (Dagbladet): I går takket hele Bergen Stabæk og Gud for at de berget kvalifisering mot Sandefjord. Brann-trener Teitur Thordarson gir sine utskjelte spillere æren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Denne spillergruppa skal ha ros for det de har gjort. Jeg tror ikke folk forstår hvilken vanvittig prosess de har vært igjennom i lang tid nå. De har hatt et umenneskelig press på seg, sier Teitur som mer enn gjerne tar på seg favorittstempelet i kampene mot Sandefjord.

- Sånn som det har vært de siste månedene, så er det en stor prestasjon at vi har greid å skaffe oss to nye muligheter til å berge plassen.

- Du mener dere har fått det beste ut av laget?

- Ja, det kan du si. Det vi har gjort er bra.

Galskap

Presset kommer først og fremst fra mediene. Ikke minst de lokale som følger Brann døgnet rundt. Bare for å illustrere hvor ekstremt det er i Bergen: Et kvarter etter kampslutt i Trondheim mottok Sandefjord-trener Tom Nordlie en telefon fra avisa BA i Bergen. Spørsmålet var om han kunne tenke seg å trene Brann neste sesong.

- Sånn er det. Hvis avisa har andre kandidater enn meg, så er det i deres rett å snakke med alternative trenere, smiler Teitur.

Han sier han har sine metoder for å stenge ting ute, og han nekter å gi opp. Hans største ønske er å gjøre Brann til en toppklubb igjen. Fordi han visste hvor jævlig det kunne bli da han skrev under kontrakt med Brann. Han har to år igjen, og nekter å gi seg frivillig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer