- Vi brenner for mange sjanser

Håndballjentene raknet mot Danmark.

TAPTE: Norge og målvakt Silje Solberg tapte 22-26 mot Danmark i Golden League-finalen i Århus i kveld. Dermed endte turneringen med to seirer og ett tap for Norge. Lagene møtes også i EM i Ungarn i desember.
TAPTE: Norge og målvakt Silje Solberg tapte 22-26 mot Danmark i Golden League-finalen i Århus i kveld. Dermed endte turneringen med to seirer og ett tap for Norge. Lagene møtes også i EM i Ungarn i desember. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Danmark-Norge 26-22.

ÅRHUS (Dagbladet): Det har vært stilt mange spørsmål rundt «Nye Norge» etter at en rekke profilerte verdensstjerner er uaktuelle til årets EM-sluttspill i Ungarn - og Golden League-turneringen i Danmark denne uka har vært første anledning til å få en pekepinn på hva vi kan vente oss i desember.

Turneringen ga gode svar, med solide seirer mot Brasil og Frankrike.

I kveld kom tilbakeslaget, med tap i Golden League-finalen i Århus. Norge ville vunnet turneringen med seier eller uavgjort.

- Vi brenner for mange sjanser og vi gjør noen bytter som vi ikke lykkes med, sier trener Thorir Hergeirsson til TV 2 etter kampen.

- Det var en kamp som hadde alt. Vi var gode - og kjempedårlige, sier Norges Nora Mørk.

Solid ledelse Og lenge så det ut til å bli en ren formalitet. Norge ledet med fem mål i første omgang, før danskene reduserte den norske ledelsen til 13-12 til pause.

Etter pause var det nye gode takter fra de norske jentene. Fra 13-12 økte Norge til 17-12, og holdt danskene unna det norske målet de ni første minuttene av andre omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer