FRUSTRERT: Vålerenga-trener Ronny Deila var tydelig frustrert etter tapet for erkerivalen. Foto: NTB/Scanpix
FRUSTRERT: Vålerenga-trener Ronny Deila var tydelig frustrert etter tapet for erkerivalen. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Lillestrøm ydmyket Vålerenga

- Vi bukket under for presset

Men Vålerenga-sjefen vil ikke være med på at det er en trend Vålerenga sliter med som klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Vålerenga - Lillestrøm 0-3

INTILITY ARENA (Dagbladet): De aller fleste har latt seg imponere av det Ronny Deilas mannskap har fått til denne sesongen.

Disse prestasjonene sørget for at det er lenge siden Vålerenga har vært så store favoritter i en kamp mot Lillestrøm som de var lørdag kveld.

Men mot LSK sa det bom stopp.

Vålerenga vinner så å si aldri tre kamper på rad, heller ikke denne gangen. Faktisk må vi helt tilbake til midten av august i fjor for å finne forrige seiersrekke som var så lang. Før det må vi tilbake til oktober 2017.

- Bukker under for presset

På spørsmål om Vålerenga for ofte bukker under for presset når det går bra, svarer treneren på denne måten:

- Vi bukker under for presset i dag i hvert fall. Men alle lag taper kamper. Det kjipeste i dag er måten tapet kommer på, sier Deila til Dagbladet.

Men han vil ikke være med på at dette er en trend.

- Nei, nå har vi hatt ei lang rekke uten å tape, og den må vi bare prøve å komme oss inn på igjen, sier treneren.

Aron Dønnum, som måtte gi seg med skade ti minutter før pause, mener at spillerne ikke har følt på noe press inn mot møtet med erkerivalen. Likevel fungerte det ikke optimalt da kampen faktisk var i gang.

- Det er vanskelig å si, men alle gutta virka veldig klare før kampen. Det går ikke an å forklare hva som skjer, men vi er i alle fall ikke på stasjonen da toget går, sier Dønnum til Dagbladet.

- Det er veldig tungt. Vi skal ikke tape på hjemmebane, og i alle fall ikke for Lillestrøm, fortsetter han.

Saken fortsetter under bildet.

HERJA MED VÅLERENGA: Thomas Lehne Olsen jubler sammen med lagkameratene, mens Chedira Ejuke fortviler foran i bildet. Foto: NTB/Scanpix
HERJA MED VÅLERENGA: Thomas Lehne Olsen jubler sammen med lagkameratene, mens Chedira Ejuke fortviler foran i bildet. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Håper publikum kommer tilbake

Det ble solgt 14 418 billetter til kampen mot Lillestrøm, og Deila hyller rammen et nesten fullsatt Intility skapte. Men da Lillestrøm gikk opp til 3-0 var det flere tusen som forlot stadion i sinne og frustrasjon.

Treneren håper at de likevel vil komme tilbake.

- Jeg håper inderlig det. Vi har spilt mange gode kamper i det siste, men i dag var en «off-dag» for vår del. Vi må bare komme oss så kjapt som mulig opp igjen på det nivået vi har vist at vi har inne, sier Deila.

- Er det ekstra kjipt å ta med seg dette inn i ferien?

- Ja, det er klart. Vi skulle helst sett at vi kunne spilt igjen i morgen for å rette opp dette. Nå får vi slikke sårene i noen dager, så er det tilbake på feltet for å forberede oss inn til neste kamp, sier Vålerenga-treneren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer