- Vi burde punktert denne kampen til pause

Rosenborg slet seg til sin første seier i Tromsø siden 2009.

KALDDUSJ: Her scorer Sofien Moussa Tromsøs mål i kampen mot Rosenborg, men trønderne snudde til slutt og vant 2-1 på Alfheim.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
KALDDUSJ: Her scorer Sofien Moussa Tromsøs mål i kampen mot Rosenborg, men trønderne snudde til slutt og vant 2-1 på Alfheim. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tromsø - Rosenborg 1-2 (1-1)

(Dagbladet): - Vi kunne vel ha punktert dette her til pause, men det er litt synd at vi ikke klarer å score flere mål, så vi får bare gå utpå der og fortsette, sa Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til TV 2 i pausen, og hadde helt rett. 

Bortsett fra de første fem minuttene av kampen var Rosenborg fullstendig dominerende i den første omgangen på Alfheim, men det var Tromsø som hadde mest grunn til å henge med nebbet i pausen. 

Sofien Moussa kriget inn 1-0-scoringen i det 37. minutt, og i den foregående halvtimen hadde ikke Rosenborg-keeper Andre hansen hatt annet å gjøre enn å forsøke å holde varmen på hendene mens han så lagkameratene angripe på motsatt side av banen. - De har mye ball og kjører over oss i perioder, men så viser vi at det bor litt i oss også, så vi går for å vinne 2-1, sier Tromsø-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn etter den første omgangen. 

Skremmeskudd Kongshavn sto en suveren omgang og var bare tjue sekunder unna å holde Tromsø-ledelsen hele veien inn til halv tid. 1.40 på overtid i første omgang klarte endelig Rosenborg og Mike Jensen å treffe nettmaskene bak Kongshavn. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer