VILT NATTELIV: Frederik Fetterlein legger ingenting i sin kommende selvbiografi der han i detalj skriver om flere Premier League-stjerners utsvevende uteliv, Blant annet Claude Makelele, Didier Drogba og Frank Lampard blir nevnt i boka. Foto: AFP PHOTO / Odd Andersen / Scanpix
VILT NATTELIV: Frederik Fetterlein legger ingenting i sin kommende selvbiografi der han i detalj skriver om flere Premier League-stjerners utsvevende uteliv, Blant annet Claude Makelele, Didier Drogba og Frank Lampard blir nevnt i boka. Foto: AFP PHOTO / Odd Andersen / ScanpixVis mer

- Vi drakk, danset og sjekket opp damer. En gang lå vi med en dame sammen

Dansk tennisprofil forteller om Premier League-stjernenes ville natteliv i ny bok.

(Dagbladet): Danske Ekstra Bladet publiserer i dag et utdrag fra den tidligere danske tennisspilleren Frederik Fetterleins kommende selvbiografi «Fetterlein - forført av livet».

I boka forteller Fetterlein, som var mer kjent som en festløve enn som tennisspiller, villig om sitt eget og flere Premier League-stjerners utsvevende natte- og sex-liv.

Hang på som fluer Fetterlein skriver spesielt om hvordan han aktivt har festet med flere Chelsea-profiler, og hvordan damene på utestedene henger på Premier League-spillerne som fluer.

- De flokket seg rundt mine fotballvenner som Frank Lampard, Didier Drogba og Jimmy Floyd Hasselbaink fra Chelsea. Rundt Nicklas Bendtner hang de også som fluer, skriver han.

Han går i enda flere detaljer om da han og Chelseas tidligere midtbanespiller Claude Makelele var på byen sammen.

- Jeg hang mye med Makelele. Han var franskmann og spilte både i Chelsea og på det franske landslaget. Utenfor fotballbanen var han en alle tiders gå-på-byen-venn. Vi drakk, danset og sjekket opp damer. En gang tror jeg faktisk vi lå med en dame sammen, skriver han ifølge avisa.

«En klar 10-er» Fetterlein skriver også om Chelseas Ashley Cole, som i 2010 ble skilt fra kona Cheryl Cole etter at den tidligere Arsenal-backen ved flere anledninger var utro mot sin kone.

Fetterlein skriver at Cheryl Cole var «en klar 10-er», men at flere av damene Ashley Cole tok med seg var «billige toere».

Frederik Fetterlein ble profesjonell tennisspiller i 1989, men la opp i 2003. Etter at karrieren tok slutt arbeidet han som eiendomsmegler i London og Monaco, men gjorde flere feilinvestinger og hele hans formuer på 20 millioner kroner gikk tapt.

Han ble erklært personlig konkurs i 2010.

I tillegg til å skrive om sitt eget overforbruk av penger, kvinner og dop forteller også Fetterlein om oppveksten med faren som drakk. I boken beskrives faren som en «forferdelig snobb», ifølge danske B.T.