<strong>VILT NATTELIV:</strong> Frederik Fetterlein legger ingenting i sin kommende selvbiografi der han i detalj skriver om flere Premier League-stjerners utsvevende uteliv, Blant annet Claude Makelele, Didier Drogba og Frank Lampard blir nevnt i boka. Foto: AFP PHOTO / Odd Andersen / Scanpix
VILT NATTELIV: Frederik Fetterlein legger ingenting i sin kommende selvbiografi der han i detalj skriver om flere Premier League-stjerners utsvevende uteliv, Blant annet Claude Makelele, Didier Drogba og Frank Lampard blir nevnt i boka. Foto: AFP PHOTO / Odd Andersen / Scanpix Vis mer

- Vi drakk, danset og sjekket opp damer. En gang lå vi med en dame sammen

Dansk tennisprofil forteller om Premier League-stjernenes ville natteliv i ny bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Danske Ekstra Bladet publiserer i dag et utdrag fra den tidligere danske tennisspilleren Frederik Fetterleins kommende selvbiografi «Fetterlein - forført av livet».

I boka forteller Fetterlein, som var mer kjent som en festløve enn som tennisspiller, villig om sitt eget og flere Premier League-stjerners utsvevende natte- og sex-liv.

Hang på som fluer Fetterlein skriver spesielt om hvordan han aktivt har festet med flere Chelsea-profiler, og hvordan damene på utestedene henger på Premier League-spillerne som fluer.

- De flokket seg rundt mine fotballvenner som Frank Lampard, Didier Drogba og Jimmy Floyd Hasselbaink fra Chelsea. Rundt Nicklas Bendtner hang de også som fluer, skriver han.

Han går i enda flere detaljer om da han og Chelseas tidligere midtbanespiller Claude Makelele var på byen sammen.

- Jeg hang mye med Makelele. Han var franskmann og spilte både i Chelsea og på det franske landslaget. Utenfor fotballbanen var han en alle tiders gå-på-byen-venn. Vi drakk, danset og sjekket opp damer. En gang tror jeg faktisk vi lå med en dame sammen, skriver han ifølge avisa.

«En klar 10-er» Fetterlein skriver også om Chelseas Ashley Cole, som i 2010 ble skilt fra kona Cheryl Cole etter at den tidligere Arsenal-backen ved flere anledninger var utro mot sin kone.

Fetterlein skriver at Cheryl Cole var «en klar 10-er», men at flere av damene Ashley Cole tok med seg var «billige toere».

Frederik Fetterlein ble profesjonell tennisspiller i 1989, men la opp i 2003. Etter at karrieren tok slutt arbeidet han som eiendomsmegler i London og Monaco, men gjorde flere feilinvestinger og hele hans formuer på 20 millioner kroner gikk tapt.

Han ble erklært personlig konkurs i 2010.

I tillegg til å skrive om sitt eget overforbruk av penger, kvinner og dop forteller også Fetterlein om oppveksten med faren som drakk. I boken beskrives faren som en «forferdelig snobb», ifølge danske B.T.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer