JA TIL SEX OG BØRST: Brasil-verdensmester branco (venstre) sier han, Romario og de andre tok seg både et par drinker og hadde seg med konene sine under VM i 1994. Det kan være kaptein, nå landslagssjef, Dunga (med pokalen) har litt andre regler i år.Foto: SCANPIX/AFP/TIMOTHY CLARY
JA TIL SEX OG BØRST: Brasil-verdensmester branco (venstre) sier han, Romario og de andre tok seg både et par drinker og hadde seg med konene sine under VM i 1994. Det kan være kaptein, nå landslagssjef, Dunga (med pokalen) har litt andre regler i år.Foto: SCANPIX/AFP/TIMOTHY CLARYVis mer

- Vi drakk og hadde sex

Verdensmester Branco laget sønnen under VM i 1994.

||| Den brasilianske verdensmesteren Branco ser ingen feil i børst og sex under fotball-VM.

I 1994 var venstrebacken med å sikre VM-gull til Brasil. Han mener stjernene må få ha sex under mesterskapet.

- Hva slags skade kan det gjøre? Min sønn Stefano ble unnfanget under VM i 1994 da jeg brukte en fridag sammen med kona i San Francisco. Sex er bra for. Det slipper ut spenning. Vi hadde ikke vunnet VM på 24 år, så for oss gjorde det ingen skade, sier Branco til The Sun.

En advarsel har likevel 46-åringen å komme med:

- Sex i VM-leirene bør kun forbys dersom du har det med kona til en lagkamerat. Du skal heller ikke gå på horehus, sier verdensmesteren.

- Vi var veldig profesjonelle da vi vant i 1994. Vi reiste til USA for å vinne. Drikking var også tillatt, og vi tok en tre-fire drinker for å slappe av. Hva er galt med det? Dersom det er problem burde det ikke vært fotball verken i England eller Tyskland hvor de drikker øl, eller i Italia, Frankrike og Argentina der de drikker vin. Det er en del av kulturen, sier Branco.

I tillegg til 72 landskamper for Brasil var Branco i aksjon for lag som Genoa, Flamengo, Corinthians og Middlesbrough.

(NTB)

- Vi drakk og hadde sex