Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi driver med mye lureri, vi

Men Per-Joar Hansen lar seg ikke lure av Panathinaikos.

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Gradestokken er, som i store deler av Norge, godt på minussiden av hva greske fotballhelter er vant til. I går fikk Panathinaikos kuldesjokk i trønderhovedstaden, og trener Zdenek Scasny frykter været mer enn Rosenborg.

For i tsjekkerens øyne er Rosenborg allerede døde og begravet i Champions League-gruppe E. Og derfor har de ikke noe særlig å spille for.

Tror han.

Ikke vunnet siden 2001

Per-Joar Hansen er av en helt annen oppfatning. Både med tanke på været og kampen.

- Det er sult i både trenerteam, spillergruppe, og klubben til å vinne en kamp i Champions League igjen, sier han.

For enn så lenge står Rosenborg oppført med null seire i den gjeveste turneringen siden hjemmekampen mot Celtic 23. oktober 2001. Og det er lenge siden.

Men Hansen tror ikke at Rosenborg vinner på grunn av kulda i Trondheim. Han tror Scasny bruker temperaturen i et psykologisk spill før kampen.

- Jeg tror det er en myte at vi har en fordel av været. Og jeg tror nok de er vant til det, smiler Hansen.

Alle lurer alle?

Selv ville ikke Perry kommentere noe av det som akkurat hadde foregått på treningsfeltet på Lerkendal. Forhutrede bivånere fikk se en særdeles offensiv RBK-ellever, med både Brattbakk, Frode Johnsen, Daniel Braaten, og Øyvind Storflor.

- Vi får se i morgen, kunne hovedtreneren fortelle på spørsmål om treningselleveren var identisk med den han kommer til å starte med.

- Vi driver med mye lureri, vi, fortsatte han, før han la til:

- Vi jobbet litt med hvordan vi skal stå utpå der.

Jobben besto i så fall av ekstremt høyt press når motstanderne spiller seg ut bakfra, og raske forskyvninger i alle ledd. For det er ingen tvil om at RBK kommer til å gå offensivt ut i jakten på den første trepoengeren i Champions League på over tre år.

- Rosenborg vil alltid på hjemmebane gå ut og angripe. Det har vi alltid gjort, og det skal vi gjøre i morgen også, sier Hansen.

For med tre poeng mot Panathinaikos er det plutselig mulig å nå Uefa-cupen også. Selv om det betyr at Rosenborg må få med seg minst ett poeng fra Highbury i siste runde.

- Hvis noen fra Norge kan bli verdensmestre i latinamerikansk dans, kan vi ta fire poeng på de to siste kampene også, sier en smilende Hansen.

- Det viktigste er at vi stoler på egne ferdigheter, og ikke ser så mye på hva motstanderen gjør.

  • Dagbladet.no tror RBK stiller med følgende elleve fra start i morgen:

    Espen Johnsen - Mikael Dorsin, Torjus Hansèn, Erik Hoftun, Ståle Stensaas - Daniel Braaten, Roar Strand, Jan Gunnar Solli, Øyvind Storflor - Frode Johnsen - Harald Brattbakk.

  • Rosenborg - Panathinaikos følger du direkte her klokka 20.45.
LURINGEN: Per Joar Hansen mer enn antyder at han har en joker eller to i ermet før møtet med grekerne
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media