Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi dro opp t-skjortene som en fleip

Ireland og Best beklager barbesøk.

TRE KLUBBER PÅ ET HALVT ÅR: Talentfulle Stephen Ireland lyktes ikke i Aston Villa etter at han ble benket i Manchester City. I Newcastle har han ennå ikke spilt ett minutt. Foto: AFP/GLYN KIRK
TRE KLUBBER PÅ ET HALVT ÅR: Talentfulle Stephen Ireland lyktes ikke i Aston Villa etter at han ble benket i Manchester City. I Newcastle har han ennå ikke spilt ett minutt. Foto: AFP/GLYN KIRK Vis mer

(Dagbladet): Først følte Stephen Ireland seg uønsket i Manchester City og fikk i august en overgang til Aston Villa.

Så havnet han på kant med Villa-sjef Gerard Houllier og ble utlånt til Newcastle i januar.

På grunn av skader har 24-åringen som i sin tid løy om sin bestemor fortsatt til gode å debutere for laget fra Tyneside, men i går måtte han rykke ut på klubbens hjemmeside.

Sammen med lagkamerat Leon Best beklaget Ireland at duoen ble ble tatt på fersken på nattklubben Tup Tup Palace i Newcastle fredag kveld.

Bevisene for besøket lå ute på barens hjemmeside, der gutta viste fram sine bare overkropper. Dagen etter byturen spilte guttas lagkamerater borte mot Stoke, og tapte 0-4.

- Selv om vi ikke kunne spille mot Stoke og ikke reiste med laget, så erkjenner vi at det var upassende å dra ut på en bar før lørdagens kamp. Vi angrer fullt og helt på det. Det var en feilvurdering, sier Newcastle-duoen.

FLEIP: Nattklubben Tup Tup Palace i Newcastle publiserte bildene av fotballspillerne, Ireland i midten og Best til høyre, på sin egen hjemmeside.
FLEIP: Nattklubben Tup Tup Palace i Newcastle publiserte bildene av fotballspillerne, Ireland i midten og Best til høyre, på sin egen hjemmeside. Vis mer

Ireland og Best hevder de ikke drakk alkohol og bare var på nattklubben en kort stund. Bildene av guttas sixpacker forklares slik:

- Noen spurte om å få ta bilder, og vi dro opp t-skjortene som en fleip mellom venner. Pressedekningen tyder selvsagt på en annen type tur på byen enn den vi hadde, sier Ireland og Best.

Newcastle-sjef Alan Pardew visste ikke at de to spillerne hadde posert på nattklubb kvelden før laget gikk på Stoke-smellen.

- Det var nytt for meg. Det er ikke noen ideel situasjon med tanke på kampen dagen etter, selv om de var skadd. Dette må vi ta en vurdering på, sier Pardew.

Ifølge lokalavisa The Journal blir ikke spillerne bøtelagt etter beklagelsen.

MÅLJEGER: Leon Best har scoret seks ligamål siden han plutselig fikk sjansen i Newcastle-angrepet. Nå er han skadd, og fredag gikk han på byen. Foto: AP/Simon Dawson
MÅLJEGER: Leon Best har scoret seks ligamål siden han plutselig fikk sjansen i Newcastle-angrepet. Nå er han skadd, og fredag gikk han på byen. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling