- Vi eier ikke spilleglede

Steinar Sørlie krass mot lagkameratene etter FFK-tap.

(Dagbladet.no): Fredrikstad var tvunget til å stille med en nykomponert midtbane i kveldskampen mot Lillestrøm. Det var veldig spennende og morsomt i 20 minutter, men så klappet hele FFK sammen og Lillestrøm fikk lett match.

- Vi hadde store problemer i starten, men resten av kampen er vår, oppsummerer Uwe Rösler overfor TV2 etter kampen.

Og tyskeren har helt rett. Men 2-0 til pause var likevel litt for mye, selv for målscorer Christoffer Andersson.

- Vi fortjente ikke 2-0 til pause! sier Andersson som scoret en lekkerbiskener av et mål.

Den svenske backen stormet inn i feltet og skjøt under FFK-keper Steinar Sørlie, til enorm jubel fra entusiastiske kanarifans.

- Det er ikke så ofte man kommer til sjanser som back, så man får gripe de mulighetene man får, smiler den svenske superbacken.

Men det andre LSK-målet var enda bedre.

Pål Strand dro seg nydelig fri fra kanten og slo inn foran mål. Der dukket Arild Sundgot opp og smalt ballen i krysstanga og ut. Returen tok Robert Koren vel vare på og trillet ballen i mål. I andre omgang var Lillestrøm i flytsonen og kontrollerte kampen inn til 3-0 etter at innbytter Magnus Powell satte inn det siste målet.

- Vi datt sammen etter den fine starten og slapp Lillestrøm til innlegg. Det kan vi ikke gjøre, sier FFK-assistent Knut Thorbjørn Eggen.

Som fikk god hjelp av keeper Steinar Sørlie til å stramme opp slappe FFK-spillere.

- Vi har ikke spilleglede nå. Vi ligger midt på tabellen og skal egentlig bare hit og kose oss. Men det klarte vi ikke. Det er dødt.

- Kanskje flere av gutta allerede har begynt å tenke på ferien? spør Sørlie retorisk.