- Vi elsker José Mourinho

Styreformannen fjerner all tvil.

(Dagbladet.no): Feiden mellom José Mourinho og Chelsea-eier Roman Abramovitsj har resultert i intense spekulasjoner om portugiserens framtid på Stamford Bridge.

I helga var Abramovitsj endelig tilbake på tribunen etter å holde seg vekk i seks kamper, og i forkant av kampen skal det ha blitt avholdt et «fredsmøte» mellom manageren og klubbeieren.

Nå rykker også styreformann Bruce Buck ut og forsikrer at Mourinho har styrets fulle støtte.

- Jeg tror han har mer støtte enn han trenger. Vi (Chelsea-styret) elsker José Mourinho. Han har gjort en fantastisk jobb her. Han har skaffet oss en masse trofeer over en kort periode, og dyrkes av fansen, sier Buck til Sky Sports.

Forventer fortsatt pengestøtte

Styreformannen mener det er en selvfølge at manageren, styret og klubbeieren aldri vil være enige til enhver tid, men at problemene alltid løses i fellesskap.

Derfor føler han seg trygg på at Mourinho er Chelsea-manager også neste sesong.

- Det både tror og håper jeg, sier han.

SITTER TRYGT: José Mourinho er ikke bare likt av Chelseas styre, han er elsket. Foto: EPA
SITTER TRYGT: José Mourinho er ikke bare likt av Chelseas styre, han er elsket. Foto: EPA Vis mer

I går ble det kjent at Chelseas underskudd i 2005/2006 «bare» var på 958 millioner kroner før skatt. Det var en forbedring på 716 millioner fra året i forveien.

Abramovitsj har varslet at ønsker å bruke mindre penger på Chelsea i årene framover, og at det er et mål at klubben selv skal kunne finasiere egen drift.

Buck beroliger imidlertid fansen med at russeren ikke har mistet interessen.

- Eieren er fullstendig klar over våre businessplaner. Han er også klar over at vi i teorien kan gå i minus igjen, og vi forventer hans fulle støtte, fordi han vet at vi gjør så godt vi kan, sier Buck.