Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er bedre uten Ginola

- Vi har fått en god start, og jobber mer som et lag nå enn i fjor. David Ginola var god, men driblet mye. Kanskje er vi bedre uten ham, sier Øyvind Leonhardsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er alltid tøft å møte Newcastle borte. De har et veldig bra hjemmepublikum og er et godt hjemmelag. Jeg er fornøyd bare vi tar poeng, sier Leo til Dagbladet. Midtbanesliteren er nå tilbake i knallform etter å ha blitt kvitt en vond skade i hælen, og scoret for Tottenham på tirsdag. - Det er deilig å være tilbake, og jeg får den rollen jeg ønsker på laget, sier Leo, som også er tilbake på landslaget mot Armenia.

Bra trener

Leonhardsen forteller om stor optimisme i Tottenham-leiren om dagen, og han gir mye av æren for den gode starten til manager George Graham. - George er en veldig god trener. Særlig på det taktiske har han tilført laget mye, sier Leo, som mener at både nivået og holdningene til spillerne i Premier League har tatt seg kraftig opp de siste årene. - Jeg tror både alle de utenlandske spillerne og en bedre holdning blant de engelske har gjort at lagene hevder seg mye bedre ute i Europa nå enn for bare noen år siden, mener Leo.

United vinner

Til tross for store forventninger blant fansen på White Hart Lane tror ikke Leo at Tottenham eller noen andre vil være i stand til å dytte Manchester United ned fra tronen i engelsk fotball denne sesongen. - United vinner igjen, sier Leo uten å blunke. Han trekker parallellen til Rosenborg når han skal forklare Old Trafford-lagets suksess. - United har en vinnerkultur og en selvtillit som minner meg mye om Rosenborg, sier Leo.