- Vi er begge gode managere, det er det vi er født til å gjøre

Van Gaal og Mourinho møtes igjen på Old Trafford i dag.

MOURINHO VANT FORRIGE MØTE: Mourinhos Inter vant Champions League-finalen over van Gaals Bayern München i 2010, deres eneste møte før dagens kamp. Foto: AFP PHOTO / PEDRO ARMESTRE / NTB Scanpix
MOURINHO VANT FORRIGE MØTE: Mourinhos Inter vant Champions League-finalen over van Gaals Bayern München i 2010, deres eneste møte før dagens kamp. Foto: AFP PHOTO / PEDRO ARMESTRE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når Manchester United i dag tar imot Chelsea på Old Trafford er det to gamle venner som møtes igjen.

Louis van Gaal og José Mourinho bodde 15 meter fra hverandre i Barcelona, og ifølge Daily Mail møttes de ofte over middagsbordet for å diskutere fotball.

Van Gaal var trener i Barcelona i 1997-2000, og vant ligaen to ganger med klubben, i tillegg til Copa del Rey. Mourinho var på den tida assistent i klubben, men van Gaal løftet ham opp, og ga ham muligheter til å lede treningen, og ha kamppraten med spillerne.

- Mourinho mente at han var blitt lovet jobben i ungdomsakademiet, og at han kanskje kunne bli den neste manageren. Han var så sint og skrek så mye over å ikke ha blitt spurt, så jeg ble imponert, sier van Gaal om deres første tid i Barcelona, ifølge Sky Sports.

- Den dagen var han «The special one», og på grunn av det ansatte jeg ham. Jeg lærte den dagen at han var spesiell, og etter det jobbet vi sammen i tre år.

Ulike personligheter Tidligere Barcelona spiller Simao har snakket om forskjellen på de to mennene.

- Van Gaal kunne bli sint for alt mulig. Han var veldig krevende, og han forbød telefoner. Man måtte passe på, sier Simao, ifølge Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer