Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er best når vi er forbanna

Og det er Stabæk før kveldens kamp mot Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

•  Følg Stabæk - Brann direkte kl. 19.

(Dagbladet.no): - Skal vi være i toppen eller skal vi være et pisselag?

Det var ordene en illsint Daniel Nannskog brukte etter at Stabæk rotet bort en tilsynelatende trygg tomålsledelse i Bergen i vår.

Med den kampen friskt i minne har ikke Nannskog og lagkameratene i Stabæk motivasjonsproblemer før kveldens oppgjør på Nadderud.

-Best når vi er forbanna

- Vi var utrolig forbanna etter kampen mot Brann i Bergen, men i kveld bruker vi den som motivasjon. Vi er revansjesugne og er som aller best når vi er forbanna, sier Daniel Nannskog til Dagbladet.no.

Og bruker enda en kamp som motivasjon.

- Oppgjøret mot RBK på Lerkendal sist var også en katastrofe-kamp. Den prestasjonen bør også revansjeres, fortsetter en tent Nannskog.

NANNSKOG KLAR FOR KRIGEN: Stabæk-spissen Daniel Nannskog var grenseløst irritert da de rotet bort en tomålsledelse i Bergen i vår. Nå er han ute etter revansj. Her viser Nannskog fram sin egen målfeiring, som han har tatt med seg fra vaktene ved huset hans under proff-oppholdet i Kina. Foto: Daniel Sannum Lauten
NANNSKOG KLAR FOR KRIGEN: Stabæk-spissen Daniel Nannskog var grenseløst irritert da de rotet bort en tomålsledelse i Bergen i vår. Nå er han ute etter revansj. Her viser Nannskog fram sin egen målfeiring, som han har tatt med seg fra vaktene ved huset hans under proff-oppholdet i Kina. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer

Og Stabæk har statistikken på sin side før møte med serietoeren.

Ubeseiret hjemme

På de siste 11 oppgjørene på Nadderud har Stabæk sju seire, to uavgjortkamper og bare to tap mot Brann. Ingen har heller tuktet Jan Jönssons menn på eget gress i år(3-6-0).

- Vi skal bare fortsette det spillet vi har vist hjemme i år. Vi har stor selvtillit før kveldens kamp, forklarer Nannskog.

Men kampen kan gå uten den lynraske spissen. Nannskog sliter nemlig med et vondt kne.

Testes under oppvarminga

- Jeg satser på at jeg spiller, men jeg skal testes under oppvarminga. Nå skal jeg gi kneet så my hvile jeg kan, så kliner jeg til når vi gjør oss klar til kamp. Jeg tror det skal gå, avslutter Stabæk-spissen.

Brann har på sin side stadig tapt terreng til de andre topplagene, men kom tilbake og vant hjemme mot Molde sist. Kveldens kamp blir sannsynligvis første mulighet for å se Eirik Bakke og Ardian Gashi i Brann-drakt i Tippeligaen.

image: - Vi er best når vi er forbanna

Det kan trengs mot en forbanna svenske.

Følg kampen direkte på Dagbladet.no kl.19.

• Din kommentar: Hvem vinner kveldens kamp?

<B>SCORET I VÅR:</B> Stabæk har hatt et godt tak på Brann hjemme på Nadderud. Her Nannskog i 2-2-kampen i Bergen i vår.