- Vi er best!

Til tross for sportslig nedtur og beskyldninger om arrogant oppførsel: VM for klubblag har ikke gjort sir Alex Ferguson ydmyk. - Jeg mener fortsatt at vi er det definitivt beste laget i denne turneringen, sier United-sjefen.

For å nå bronsefinalen må engelskmennene vinne mot South Melbourne i kveld, samtidig som Vasco da Gama beseirer meksikanske Necaxa.

På hjemmebane får United på ny kritikk for å ha droppet den tradisjonsrike FA-cupen. Den engelske tabloidavisa The Mirror mener kampen mot australierne er meningsløs.

«BBC1 vier to timer med TV i beste sendetid til den mest meningsløse fotballkampen i historien,» skrev The Mirror i går.

B-lag

Og fortsetter:

«Manchester United spiller mot South Melbourne - som har en skatterådgiver og en sykehusansatt på laget. I tillegg har de med en som livnærer seg av å fylle bensin. Resultatet er irrelevant og ingen av lagene kan uansett nå finalen i denne absurde turneringen.»

Ferguson legger ikke all verden i kveldens kamp. Han lar derfor et B-preget United-lag starte. Bare Phil Neville og Ole Gunnar Solskjær er igjen fra startoppstillingen fra det ydmykende oppgjøret mot Vasco da Gama.

Arsenal neste

Henning Berg får sjansen i midtforsvaret. For hans del blir kampen en gyllen anledning til å vise at han fortjener en plass ved siden av Jaap Stam. Berg var uheldig i en Champions League-kamp mot Fiorentina i november - siden har han vært ute av laget.

- De fleste spillere i verden får aldri sjansen til å spille på Maracaña stadion, og det vil være en enorm opplevelse for disse guttene, sier Ferguson.

Selv har sir Alex rettet blikket mot møtet mot Arsenal på Old Trafford 24. januar.

- Den viktigste kampen nå er kampen mot Arsenal. Jeg tror ikke vi har mulighet til å nå bronsefinalen, derfor hviler vi noen spillere, sier Ferguson.

  • Uniteds lag: Van der Gouw - P. Neville, Berg, Wallwork, Higginbotham - Greening, Cruyff, Wilson, Fortune - Cole, Solskjær.