BLIR SOLGT: Erik Hoftun sier til TV2 at de har blitt enige med Stefan Strandberg om å jobbe for at han skal bli solgt i sommer. Foto: 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
BLIR SOLGT: Erik Hoftun sier til TV2 at de har blitt enige med Stefan Strandberg om å jobbe for at han skal bli solgt i sommer. Foto: Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

- Vi er blitt enig med Stefan om å jobbe for et salg i sommer

Erik Hoftun til TV2.

Stefan Strandberg nektet å spille for Rosenborg i mandagens kamp mot Lillestrøm. Klubben bekrefter overfor TV 2 at den ønsker å selge midtstopperen.

Midtstopperen skulle opprinnelig ha vært i RBKs startoppstilling mot LSK, men ville ikke spille og ble erstattet av Jørgen Skjelvik. En kontraktskonflikt med klubben skal være grunnen til Sandbergs misnøye.

Tirsdag var klubbledelsen i møte med Strandberg. Sportslig leder Erik Hoftun bekrefter at 23-åringen er på vei bort fra Rosenborg.

- Vi er blitt enig med Stefan om å jobbe for et salg i sommer, sier Hoftun til TV 2.

- Vi har sammen med Stefan i en tid funnet ut at vi skal finne en ny klubb til ham i sommer og holdt på med det en stund. Som i går føler han at han er blitt orientert i for liten grad om jobben som er gjort, sier Hoftun til Adresseavisen.

Han vil ikke kommentere om Strandberg har spilt sin siste kamp for klubben.

Rosenborg møter Start på bortebane torsdag. Det er den siste kampen før VM-pausen.

(NTB)

• Les også: - Stefan Strandberg ødelegger bare for seg selv