- Vi er blitt krigere

Frisk hadde Storhamar på gaffelen, men hedemarkingene stakk av med seieren i Askerhallen. Storhamar-kaptein Michael Tjällden fortalte Dagbladet hvorfor.

- Forskjellen fra forrige sesong er at vi er blitt en gjeng med krigere som står på hele veien. Vi har ett mål for sesongen, og det er at Storhamar skal være et topplag. Nå må vi holde trøkket oppe, og ikke bli for snille. Verken mot oss selv eller motstanderne, sier Michael Tjällden etter sesongens andre seier på to bortekamper.

Suveren keeper I seriepremieren ble det 9- 0 over Manglerud/Star. I går var det bare så vidt det holdt. Da ble Storhamar reddet av marginene og fighterviljen.

- Pluss fatastisk målvaktspill av Jonas Norgren. I går var han helt suveren. Jeg har aldri spilt på et lag som drar så bra sammen. Fortsetter vi slik, kommer vi til å vinne mange kamper framover. Svakheten var vel at vi burde hatt flere mål, sier Storhamar-kaptein Michael Tjällden.

Målet til trener Petter Salsten er at laget hans skal utnytte skøyteferdighetene enda mer, og være offensive.

Offensivt trøkk

- Tradisjonelt er Storhamar gode hjemover. Nå skal vi også ha mer trøkk framover. I går ble vi for uorganiserte i midtsonen, og gjorde for mye feil. Vi var heller ikke effektive nok i overtallsspillet, sier Storhamar-trener Petter Salsten.

At laget manglet både Geir Svendsberget og Ole Eskild Dahlstrøm i går, betydde en del for det offensive spillet. Svendsberget hadde feber, mens Dahlstrøm har røket en brystmuskel.

- Jeg blir borte noen kamper, men skal uansett spille bortematchen mot Vålerenga 5. oktober, sier Ole Eskild Dahlstrøm til Dagbladet.

Frisk-trener Ulf Weinstock sa på pressekonferansen etter kampen at han hater hederlige nederlag. - I første periode unnlot vi å ta tak i spillet. I tillegg hadde vi et stangskudd, og et straffeslag som smalt i stolpen. Jeg er veldig skuffet, sier Ulf Weinstock til Dagbladet.

UBESEIRET: Joakim Persson scoret Storhamars første mål i Askerhallen. Her jubler han etter det han trodde var lagets fjerde scoring, men målet ble annullert slik at seieren ble 2 - 3. Dermed er Storhamar ubeseiret etter to serierunder.