«Vi er bønder på byen, men vi er stolte av det»

Med lokale helter som Sputnik og Bård Tufte Johansen på scenen, ladet Odd-fansen opp til cupfinale med kjempefest i går.

Stemningen var helt i hundre på Rockefeller da hundrevis av svart-hvite var samlet for å få opp stemningen foran dagens kamp på Ullevaal.

Kyllingdrakt

Skiens store komikersønn, Bård Tufte Johansen, var selvfølgelig blant underholderne. Han stilte i kyllingdrakt og kastet bløtkake på en som utga seg for å være VIF-supporter.

Selvsagt var Sputnik på Rockefeller og sang en ny versjon av «Skilles Johanne»: «Æ Bæ Oddrane vant». Flere av Odd-låtene hadde virkelig festpreg over seg, og det var fullt trøkk på dansegolvet. Selv om Odd-spillerne har uttrykt en viss skeptisk til Sputniks Odd-støtte, har fansen absolutt ingen ting imot Drangedals stor sønn.

Bønder på byen

- Vi er bønder på byen, men vi er stolte av det. Festen er helt utrolig, dette blir virkelig morsomt. Odd vinner fordi vi har Holtan og Wiig, sier Andres Dalsegg og Petter Lund Eriksen. Og når bønder er i byen fikk de også med seg selveste Smokie, som også entret scenen som den store overraskelsen.

På begynnelsen av kvelden fikk spillerne sin velfortjente hyllest, og Erik Holtan ble kåret til «Årets Odd-spiller» - naturlig nok til stor jubel fra fansen. Keeper-Holtan blir lagets viktigste enkeltspiller i dagens cupfinale mot Vålerenga.

HYLLET HELTENE: Hundrevis av svart- og hvitkledde Odd-fans feiret med godt i glassene. Jubelen sto i taket da Odd-spillerne stakk innom tidlig på kvelden.
ODD PÅ HJERNEN: Roald Kvernberg levner ingen tvil om hvem som er hans favorittlag.