Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er de svakeste

Solskjær, van Nistelrooy og United-stjernene utgjør en svak tropp. Det sier manager Alex Ferguson.

Dagbladets oddsekspert tror på Basel-seier mot United

I kveld tar Manchester United i mot Basel på Old Trafford. Manchester United er allerede videre i Champions League, og Ferguson planlegger å teste reservene.

Når United skal kjøre fram B-spillere handler det om tenåringer som Darren Fletcher og Danny Pugh, ikke dyre stjerner.

Derfor klager Ferguson over størrelsen på A-stallen sin.

- Jeg tror vi mangler to-tre spillere på å ha en like sterk stall som de vi spiller mot. Sammenlikn oss med Juventus, AC Milan og Inter, eller med Arsenal og Liverpool. Vi er de svakeste hvis du ser på antall spillere, sier Ferguson.

I kveld er Juan Veron, Roy Keane og Quinton Fortune skadd. Mickael Silvestre er usikker og Ruud van Nistelrooy må trolig hviles.

- Vi har bare 17 utespillere og er avhengige av en kjerne spillere. Når vi har skadeproblemer er vi tynne, sier Ferguson.

United prøvde seg med et reservelag i gruppespillet mot Maccabi Haifa i fjor. Det gikk ikke så bra.

- Jeg brukte mange unge spillere da, og trodde vi var gode nok til å vinne. Selv om jeg kommer til å gjøre endel bytter nå, tror jeg ikke vi får noen reprise på det tapet, sier sjefen.

<B>IKKE FORNØYD: Manchester United-trener Alex Ferguson mener stallen hans ikke er sterk nok.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling