Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er der for hverandre uansett

Vadim Demidov om forholdet til Christina Vukicevic.

KJÆRESTER OG STØTTESPILLERE: Christina Vukicevic og Vadim Demidov la ikke skjul på sine følelser på Bislett tidligere i sommer. I morgen er det mer alvor - når Demidov og det norske landslaget i fotball møter Island i VM-kvaliken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KJÆRESTER OG STØTTESPILLERE: Christina Vukicevic og Vadim Demidov la ikke skjul på sine følelser på Bislett tidligere i sommer. I morgen er det mer alvor - når Demidov og det norske landslaget i fotball møter Island i VM-kvaliken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

OSLO/REYKJAVIK (Dagbladet): Landslagets midtstopper Vadim Demidov (25) byttet adresse i sommer. Etter to sesonger i Real Sociedad i Spania, spiller han nå for tyske Eintracht Frankfurt.  

Rapporter før klubbskiftet tydet på at Demidov ønsket seg nærmere kjæresten i Norge, Christina Vukicevic (25). Overfor Dagbladet avviser midtstopperen at dette er grunnen til at han nå har søkt lykken i Bundesliga.  

- Jeg ble litt presset ut av klubben (Real Sociedad). Den ville satse på spillere fra Baskerland. Det kom ikke inn noen erstattere for meg. I stedet tok de opp baskere fra yngre avdelinger, sier Demidov, som nå er på Island med landslaget.    

Kjendisdynamitt Hele intervjuet med Demidov kan du lese i Dagbladets papiravis i dag.

Der kommer han også inn på den høyprofilerte kjæresten, hekkeløperen Christina Vukicevic.  

To sportsprofiler som søker sammen, er kjendidynamitt så det holder.  

- Jeg tenker ikke over det, sier Demidov. De to møttes i forbindelse med boligvisning i Oslo.  

- Hun har ferie, og vi har hatt det rolig i Frankfurt. Jeg tror ikke folk synes det er så interessant hva vi driver med i privatlivet. Vi er et par som alle andre. Hun styrer med sitt, jeg med mitt.

Men:

- Vi er der for hverandre uansett, og gjør det som er optimalt for oss.  

- Gode muligheter Selv om ingenting er sikkert med det norske landslaget — også «fiskere» fra Island må sies å være en lei nøtt — mener Demidov at VM-mulighetene er gode.  

- Vi har vært heldige med trekningen, sier han. De øvrige lagene i gruppa er Sveits, Slovenia, Island, Kypros og Albania.

- Det er absolutt på tide med et nytt mesterskap. Landslaget trenger en ny giv, sier Demidov.

* Kampen mot Island starter klokka 20.45 i morgen, og sendes på TV-kanalen MAX.

Faksimile: Dagbladets papirutgave i dag
Faksimile: Dagbladets papirutgave i dag Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media