Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er der vi skal være

Hopperne dropper trening.

- Vi er godt i gang, det ser bra ut. Nå er vi der vi skal være. Ingen sliter, og alle hopperne har gjort gode skihopp på snø. Derfor kan vi tillate oss å ta fri fra treningsbakken. Da vil vi stille mer sultne når det hele braker løs torsdag, sier assistenttrener Geir Ole Berdal til NTB.

De norske hopperne har siden torsdag vært på plass i finske Kuusamo. Overgangen fra plasthopping til snø har gått smertefritt.

- Roar Ljøkelsøy og Bjørn Einar Romøren er sterkest nå. De er mest stabile og trygge på seg selv. Samtidig gjør Sigurd Pettersen, Daniel Forfang og Tommy Ingebrigtsen alle gode enkelthopp. De må imidlertid finne tryggheten, sier Berdal videre.

Torsdag er det offisiell trening og kvalifisering til fredagens verdenscupåpning. Av de norske hopperne er Forfang og Romøren forhåndskvalifisert til rennet.

- Jeg kan love norsk hoppsuksess i vinter, vi har store ambisjoner for verdenscupen. Hvordan vi lykkes her i Kuusamo er mindre enn viktig en suksess totalt i vinter, sier Berdal.

De norske hopperne skal ha en hopptrening i morgen før årets sesong tar til.

©NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media