Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er enda bedre enn i fjor

Mourinho advarer etter utklassing av byrivalen.

PÅ HÆLEN: Inter-manager José Mourinho er naturlig nok enda fullere av selvtillit etter de blåsortes nedsabling av byrival AC Milan. Foto: SCANPIX/AP Photo/Antonio Calanni
PÅ HÆLEN: Inter-manager José Mourinho er naturlig nok enda fullere av selvtillit etter de blåsortes nedsabling av byrival AC Milan. Foto: SCANPIX/AP Photo/Antonio Calanni Vis mer

Inter-trener José Mourinho hevder at hans regjerende mesterlag har styrket seg ytterligere foran denne sesongen.

I kjølvannet av lørdagens 4-0-utklassing av byrival Milan, sparte den frittalende portugiseren ikke på superlativene ovenfor sitt mannskap. At Milan spilte over en omgang med én spiller mindre var ikke et tema for Inter-treneren.

- Vi har byttet mannskap og mentalitet. Jeg liker å vinne, og jeg liker å kontrollere kamper fordi vi klarer å dominere banespillet, sa Mourinho, før han fortsatte:

- I denne kampen så jeg oss ha ballbesittelse som jeg aldri så forrige sesong. Vi viste oss fra den siden vi ønsker vise oss som i fremtiden, og vi må fortsette å jobbe på.

- Vi tenkte aldri at vi ikke skulle vinne denne kampen, men gikk på banen med riktige tanker og karakter, og vi vant. Resultatet taler for seg selv, og det var ingen tvil. Nå må vi bare gå hjem, hvile, og begynne arbeidet inn mot neste kamp oppsummerte Mourinho, og hevdet at det ikke ble snakk om neon personlig feiring av kalasseieren.

- Jeg forlot ikke stadion gråtende forrige uke da vi spilte uavgjort mot Bari, og jeg går ikke hjem med en flaske champagne i hånden etter denne seieren.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media