«Vi er et fargerikt lag som fremdeleskjører møkka av de fleste»

NADDERUD (Dagbladet): Åtte store målsjanser, en god håndfull supre overgangsmuligheter, men bare én scoring. - Det er det som er problemet vårt - vi scorer nesten ikke på treninga engang, sier Martin Andresen til Dagbladet.

Odd var derimot ikke noe problem for Stabæk. Odd var i realiteten bare puslete og utrygge. Og så lenge Stabæk hadde mye av det andre som kjennetegner et godt fotballag - vilje, mot og gjennombruddshissighet - ble seieren feiret på tradisjonelt og hellblått vis.

Med kjeftesmella Ingebrigt Steen Jensen - både veldig hes og veldig lykkelig.

- Årsbeste

- Vi er et fargerikt lag som fremdeles kjører møkka av de fleste, sier mannen som av overentusiastiske årsaker rett og slett ikke klarer å holde en lav profil. - Dette var uten tvil årsbeste av Stabæk. Og neste gang reiser vi til Stavanger for å rule mot Viking.

- Hører dere - vi skal RULE!

- Han er sinnssyk, sier Martin Andresen og gliser. - Men ja - det var avgjort stor framgang i denne kampen. Vi tok tak i det fra start, skapte veldig mye og hadde minimale problemer bakover. Men som sagt:

- Vi scorer alt for få mål.

Store svingninger

Stabæk som alle andre potensielle topplag - for akkurat nå er det bare Lyn som framstår som et topplag i Tippeligaen - sliter med stabiliteten. Den ene kampen er veldig bra. Den neste er helt råtten.

- Etter 4- 0 mot Sogndal trodde vi kanskje vi var gode, sier Martin Andresen. - Og så gikk vi på den smellen vi fikk i Bergen. Og derfor er det vanskelig å bli klok på oss, vi svinger fra å være et bånnlag til en gjeng som har noe å gjøre i toppen av tabellen. Det blir spennende å se hvordan vi oppfører oss i Stavanger 16. mai.

Skremmende dårlig

I den andre enden var usannsynligheten for en Odd-scoring ditto stor. Og da innhopper Martin Wiig fikk bortelagets eneste sjanse tre minutter før slutt, gjorde han alt bortsett fra å score. Han tok ned ballen, fikk fart på volley-skuddet, men retningen hadde han ikke kontroll på. Og så gikk skuddet dit skudd går for lag i massiv motgang.

Rett på motstanderens keeper.

- Vi tør ikke holde i ballen, sier Odd-trener Arne Sandstø oppgitt. - Jeg er skremt av hvor utrygge vi virker. Og det eneste jeg kan si nå er at vi må begynne å øve på det enkle igjen. I denne kampen var vi veldig dårlige.

SINNSSYK: - Ingebrigt Steen Jensen er sinnssyk, sier Martin Andresen.