TROR LYKKEN SNUR: Manchester United-manager David Moyes har trua før møtet med Arsenal i kveld. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix
TROR LYKKEN SNUR: Manchester United-manager David Moyes har trua før møtet med Arsenal i kveld. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB ScanpixVis mer

- Vi er et topplag, men vi må vise det

Moyes har trua før møtet med Arsenal.

Manchester United har bare vunnet to av sine seks siste seriekamper. Det er ikke nok til å glede den seiersvante fansen, men manager David Moyes er sikker på at lykken snur snart.

I helga snøt Fulham rødtrøyene for seier på overtid, da Darren Bent utlignet til 2-2 på Old Trafford. Det var ett av flere slag i ansiktet for United under Moyes.

- Vi må bare fortsette å male på, fordi lykken vil snu. Det er ingen som helst tvil om det, sa Moyes tirsdag.

- Man må fortsette å gjøre de riktige tingene. Vi gjør de riktige tingene.

Så langt denne sesongen har den regjerende seriemesteren vunnet 12 kamper i serien, spilt fem uavgjort og tapt åtte. Det er flere poengtap enn gjennom hele fjorårssesongen.

- Er et topplag United får en ny og tøff test onsdag. Da gjester laget Arsenal i London. Kampen vil vise om Moyes' mannskap er kapabelt til å sikre seg en plassering høyere opp enn sin nåværende 7.-plass.

- Vi fikk et godt resultat mot dem hjemme, og vi vil prøve å gjøre det samme igjen. Vi er et topplag, men vi må vise det, sa United-sjefen.

Arsenal kommer heller ikke til kampen med den beste oppladningen. I helga ble Arsène Wengers menn nedsablet og rundspilt av et effektivt Liverpool. 1-5 ble resultatet.

På en annen side har laget bare ett hjemmetap (1-3 mot Aston Villa i serieåpningen) denne sesongen.

- Dette var et engangstilfelle. Sesongen er avhengig av hvordan man reagerer på slike resultat. I alle sesonger opplever man skuffelser, sa Arsene Wenger.

Støtter Moyes At United har prestert under forventet denne sesongen har ført til at det er blitt satt spørsmålstegn ved Moyes' posisjon i klubben. Det mener Wenger er tull.

- Når en person sitter så lenge i sjefsstolen i en klubb, blir det usikkert for erstatteren. Jeg tror at Moyes med tiden vil gjøre det perfekt. De spiller på samme måte som tidligere, og vi anser dem som en tøff motstander, sa Wenger om trenerkollegaen.

- Vi er bevisst på at vi møter et godt lag, og vi ønsker å slå dem, la franskmannen til.

(NTB)