Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er et topplag

SKIEN (Dagbladet): Odd- Lillestrøm 0- 2. - Vi blir værende i toppen, sier LSK-kaptein Torgeir Bjarmann optimistisk. Veteran-stopperen er bedre enn noen gang. I går var det Odd som fikk problemer med den «nye» kaptein Bjarmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hjemmelaget hadde spillet og de fleste sjansene. Men Lillestrøm hadde Bjarmann og stopperkollega Tommy Berntsen. De dominerte på Falkum i går: Bunnsolide bakover og målfarlige som få framover.

Berntsen sørget for Lillestrøms første scoring. Bjarmann kunne med litt hell laget den andre. Og: Ingen må bli overrasket om LSKs stoppere ligger godt plassert på Tippeligaens måljegerliste til høsten.

På sølvplass

Men LSK består av mer enn gode stoppere. Framme avgjorde Heidur Helguson kampen med sitt tredje mål i årets serie. Og Arild Sundgot var farlig frampå flere ganger. Sammen har de gjort Lillestrøm til årets overraskelse i Tippeligaen. Nå ligger de på andreplass - a poeng med serieleder Molde.

- Vi har et mye mer homogent lag enn de siste sesongene. Jeg tror årets LSK er det beste på lang, lang tid, og vi vil bli værende i toppen, sier Torgeir Bjarmann til Dagbladet.

- Lillestrøm er et topplag.

Det siste ville vært en god vits i Fotball-Norge for et par måneder siden.

Slo kameraten

Også LSK-trener Arne Erlandsen smilte fett etter at poengene var sikret i går.

- Vi tar tre poeng på en ganske grå dag. Vi har vært stabile i lang tid, og har god tro på fortsettelsen. Dette kan bli gøy, sa LSK-treneren, som innrømmet at det var særlig morsomt å slå kamerat og Odd-trener Tom Nordlie.

Dommeren i fokus

I Odds garderobe var dommer Ivar Eriksen det store temaet etter kampen. Delvis med god grunn. Da Odds fremste profil i denne kampen, Alexander Aas, ble felt halvveis ut i andre omgang, ventet hele Grenland på straffespark. I stedet fikk Aas gult kort.

Et straffespark kunne snudd kampen på Falkum.

Dommer Eriksen var i det hele tatt raus med kortene går. Tre spillere fra hvert lag fikk se gult. Unødvendig, mener Torgeir Bjarmann:

- Det er alltid harde tak mot Odd, men jeg synes dommeren overdreiv kortbruken. Dette var ingen stygg kamp.

RUVET: Farlige framover og bunnsolid bakover. Torgeir Bjarmann storspilte for LSK i går.