- Vi er for unge til å vinne

MOLDE (Dagbladet): I går gjentok historien seg: Gullkandidat Molde ga bort en tilsynelatende trygg ledelse - og kontrollen på Tippeligaen. - Spillerne er for urutinerte. Det kan koste oss seriemesterskapet, sier Molde-trener Erik Brakstad til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hjemme på Molde stadion var MFK fullstendig overlegne i første omgang og gikk til pause med 2-0. I andreomgang skulle gutta bare utpå grasmatta for å pynte på resultatet. Men i stedet tok Brann over spillet og scoret to enkle mål.

- Jeg er veldig skuffa over resultatet. Vi slipper Brann altfor lett inn i kampen etter pause, sier Brakstad.

I morgen innkaller han de blåkledde til møte i etterkant av treninga. Der skal spillerne få lov til å si hva de føler går galt på fotballbanen.

Lurt

- Gutta må få snakket åpent om hva de føler. Jeg tror det er lurt at vi får luftet problemene slik spillerne ser det, sier Molde-treneren.

For serieleder Molde har til forskjell fra konkurrenten Rosenborgs ingen, fem spillere under 24 år i startoppstillinga. Det synes Brakstad er faretruende før høstspurten i Tippeligaen starter.

- Det er klart at gutta er urutinerte. Det er noe vi har visst hele sesongen. Rosenborg har en stor fordel i at spillerne deres har lengre fartstid. Det blir kanskje utslagsgivende i gullkampen, mener Brakstad. - Er det en spesiell spillertype du savner på laget?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer