- Vi er fortsatt bare lille Stabæk

Nannskog merker ikke gullpresset.

(Dagbladet.no): Brassespark, hælspark, dribleraid. Stabæks offensive spillere, med brassen Alanzinho i spissen, spilte tidvis festfotball i seieren mot Strømsgodset på Nadderud i går.

Daniel Nannskog er svensk, toppscorer i Stabæk, og sier det han mener. Nå fremholder han at Stabæk ikke merker noe til presset det medfører å ligge på toppen av tippeligatabellen.

- Vi er fortsatt bare lille Stabæk, og har ikke brukt millioner av kroner på å hente spillere før sesongen. Vi har ikke noe gullpress på oss i det hele tatt, sier Nannskog.

33-åringen beklaget at han ikke kunne gi media noen store ord etter kampen i går. Stabæk må bare være kjedelige, sa svensken.

- Det er lenge igjen av sesongen, og vi må bare ta en kamp av gangen. Så kjedelige må vi være. Hvis ikke, sier Nannskog, og illustrerer hva han mener med et hardt slag i håndflaten.

- Hvis ikke faller det bare tilbake på oss selv.

Stabæk-forsvarer Tom Stenvoll trekker fram trener Jan Jönssons evner til å holde spillergruppa på jorda.

- Jan er utrolig dyktig på å ta en kamp av gangen, og er en ekstremt rolig person. Han sørger for at vi holder fokus, sa Stenvoll i går.

NULL PRESS: Daniel Nannskog understreker at Stabæk ikke føler presset på toppen av tabellen. Foto: TRULS BREKKE/DAGBLADET
NULL PRESS: Daniel Nannskog understreker at Stabæk ikke føler presset på toppen av tabellen. Foto: TRULS BREKKE/DAGBLADET Vis mer

- Klokskapen og evnen til å holde fokus er meget god i denne gruppa, kvitterte Jan Jönsson overfor Dagbladet.no da han ble konfrontert med Stenvolls uttalelser.

- Vi er fortsatt bare lille Stabæk
GIR TRENERSKRYT: Tom Stenvoll trekker fram trener Jan Jönssons evne til å ikke ta av.