-  Vi er fortsatt glad i hverandre

Etter ett års ekteskap har Liverpool-proff John Arne Riise (23) og Guri Havnevik (24) valgt å skille lag. Guri har nå flyttet hjem til Ålesund.

ÅLESUND (Dagbladet): -  Vi er fortsatt glad i hverandre og begge har det ganske vondt og trist nå, sier Guri til Dagbladet.

Fotballenke

I sommer har hun og parets datter Adriana (3) feriert hjemme i Ålesund mens pappa John Arne har vært på oppkjøring med laget. Hun legger ikke skjul på at de har sett for lite til hverandre under ektemannens profftilværelse.

-  Det er selvfølgelig flere grunner til at vi nå går hver til vårt, sier Guri.

-  Jeg vil ikke si at jeg har vært et «gissel» for fotballen, men vi har vært mye borte fra hverandre og det er vanskelig å drive en familie alene. Derfor er det best at det blir slik nå, så får vi se hva tida bringer.

Vil vokse

John Arne Riise nyter for tida stor tillit hos lagledelsen i Liverpool FC, og Guri støtter sin ektemann og barndomskjæreste ett hundre prosent i hans karriere.

-  Jeg har ikke et vondt ord å si om John Arne, tvert imot. Jeg støtter ham fullt ut, og vil ikke stå i veien for hans karriere.

24-åringen legger ikke skjul på at hun har behov for å utvikle seg.

-  Det har vært liten tid til å pleie mine behov. Nå vil jeg ta opp igjen modelljobbingen og studere til interiørkonsulent. Så sant jeg klarer å skaffe barnehageplass til Adriana her, da. Og hun skal begynne på knøttedans.

Vil imponere

-  Tror du John Arne tar de ekteskapelige problemene med seg ut på gresset når han spiller kamp?

-  Nei, dette vil ikke gjøre ham til en dårligere fotballspiller, tvert imot. Han sa at han skulle spille for å imponere oss, og det tror jeg han gjør. Alt har gått svært fort for paret etter at nyheten kom i ukas Se og Hør. Guris telefon går i ett.

-  Formelt sett har vi ikke en gang tatt ut separasjon, sier Guri.

-  Det er viktig å få sagt at det ikke er noen vonde følelser mellom oss. Når Norge skal spille mot Hviterussland, skal vi være sammen alle tre. Det gleder vi oss til.

 John Arne Riise var ikke tilgjengelig for kommentar i går.

SKILLES: Liverpool-spiller John Arne Riise og Guri Havnevik går fra hverandre etter ett års ekteskap. Her skåler de etter bryllupet i fjor sommer. Foto: Fridgeir Walderhaug