Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er fremdeles med

Chelsea-manager Grant gir ikke opp gullkampen ennå.

(Dagbladet.no): Ett minutt på overtid banket Emile Heskey inn utlikningen, og Chelsea måtte gå skuffet av banen med 1-1 mot Wigan i går kveld.

Kanskje gikk de duknakkede spillerne rett ut av gullkampen i Premier League også.

Manchester United leder nå med fem poeng på London-laget med bare fire serierunder igjen.

Chelsea-keeper Petr Cech vil likevel ikke kaste inn håndkleet ennå, og håper på en håndsrekning.

- Noen må gjøre oss en tjeneste. Vi er ikke fornøyde med at vi mistet to poeng, men beskjeden fra garderoben er at det ikke er over ennå. Vi må fokusere på oss selv og vinne alle de gjenstående kampene, sa Cech etter kampen.

Gir ikke opp

- Vi er nødt til å vinne kampene mot Everton og Manchester United, innrømmer manager Avram Grant.

- Hvis ikke blir det vanskelig. Men vi er fremdeles med, og vi kommer til å kjempe. Vi trenger at noen andre tar poeng fra Manchester United, påpeker Chelsea-manageren ifølge The Guardian.

KAN HA AVGJORT PREMIER LEAGUE: Chelsea-keeper Petr Cech ligger utslått og sjanseløs i nettet etter at Emile Heskey har dunket inn 1-1 på overtid på Stamford Bridge. Foto: REUTERS/SCANPIX
KAN HA AVGJORT PREMIER LEAGUE: Chelsea-keeper Petr Cech ligger utslått og sjanseløs i nettet etter at Emile Heskey har dunket inn 1-1 på overtid på Stamford Bridge. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Det kan eks-Chelsea-spiller Mario Melchiot tenke seg å hjelpe til med. Melchiot var med på å senke Chelsea med Wigan i går kveld, men håper på å slå gullrivalene fra Manchester i siste serierunde.

- Vi kan fortsatt gjøre Chelsea en stor tjeneste, sier nederlenderen til Daily Mail.

- Vi trenger poeng, og det kan hende vi må vinne for å berge plassen. Det er fullt mulig at United taper igjen denne sesongen - ingen trodde de ville sløse bort poeng mot Middlesbrough, mener Melchiot.

Wigan-spilleren innrømmer at han håper på seriegull til gamleklubben Chelsea.

- Jeg har alltid fått kjærlighet og respekt fra Chelsea-fansen, og det er ingenting jeg heller vil enn at de vinner tittelen. En del av meg er trist fordi jeg kan ha kostet gamleklubben min seriegullet, men jeg måtte gjøre jobben min for Wigan først, avslutter Melchiot.

Hjelp fra gamle kjente

Uansett er det Alex Ferguson og United som kan være best tilfreds med utfallet av gårsdagens Wigan-poeng på Stamford Bridge.

Nå avslører Wigan-manager Steve Bruce at han snakket med sin gamle sjef i United før gårsdagens kamp.

image: - Vi er fremdeles med

- Sir Alex sendte sms og ringte meg to ganger før Chelsea-kampen, forteller Bruce til Manchester Uniteds hjemmesider.

- Jeg har fått noen telefoner fra venner i Manchester, men jeg er mer fornøyd med at vi klarte å ta et poeng. United-spillerne er nok fornøyde, men de vet at ingenting er avgjort ennå, påpeker Bruce.

HEI! VI GIR IKKE OPP! Chelsea-manager Avram Grant fastholder at London-laget fremdeles er med i gullkampen - men innrømmer at de må vinne de siste kampene og at United må snuble.
MASKEFJES: - Vi trenger en håndsrekning, medgir Chelsea-keeper Petr Cech. I går spilte tsjekkeren med hakestropp og tannbeskytter i tillegg til sin vanlige hjelm.
EN HJELPENDE HÅND: Steve Bruce var en gang midtstopper i Manchester United, nå er han manager i Wigan. Og etter poenget i går kveld kan han ha hjulpet gamleklubben til et nytt ligagull.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media