- Vi er gode nok for gull

Viking fortsatte der de slapp mot Bryne (3-0) sist helg og knuste Moss på bortebane. Spillerne sprudler over av spilleglede og humør og hovedæren får trener Benny Lennartsson.

- Benny er flinkere enn Poul Erik Andreassen som vi hadde i fjor. Først og fremst gjelder dette i treningsarbeidet. Poul Erik terpet og terpet på tekniske øvelser. Benny er flinkere til å se når vi spillere er slitne og løser opp innimellom med individuelle og tekniske øvelser, sier Rikhardur Dadason til Dagbladet.

- Vi kan slå alle

Islendingen har skrevet under en kontrakt med det engelske 1. divisjonslaget Stoke, men regner ikke med å reise til England før etter sesongslutt.

- Jeg har ikke hørt noe fra klubben siden jeg signerte kontrakten, sier Dadason.

Han håper å kunne avslutte med stil i Viking-drakten.

- Spiller vi så bra som i dag kan vi slå alle. Problemet vårt tidligere er at vi har vært for ujevne, sier Dadason.

Han scoret to mål for Viking i går. Dadason sendte Viking i ledelsen 1-0 og avsluttet med å sette inn 5-1 på et kaldt og rolig straffespark.

- Har slitt med problemer i kneet den siste tiden, men nå er jeg mye bedre. Er bare litt stiv i ryggen - begynner å bli en gammel mann. Forresten 28 år er ingen alder, sier Dadason og ler.

Srtore rom

Det var mye latter og glede i Viking-garderoben.

- Det er mye entusiasme i laget for tiden og veldig kjekt å gå trening, sier Erik Nevland.

Han løp fra Mosse-forsvaret to ganger i går og scoret enkelt alene med Rino Hansen.

- Det var overraskende så mye rom jeg fikk, og jeg mener vi er gode nok for gull hvis dette fortsetter, sier Nevland. Den hjemvendte proffen har en treårskontrakt med Viking og regner med å bli værende i Stavanger alle de tre årene.

- Jeg tenker overhodet ikke på proffspill, sier Nevland.