- Vi er gode nok for medalje

Odd- Lillestrøm 2- 1. - Vi er en gjeng tøffinger som står på for hverandre. Nå gjelder det bare at vi nullstiller igjen foran Molde-kampen onsdag. Tar vi noe for gitt, går det til helvete, sier Odd-keeper og lagkaptein Erik Holtan (31) til Dagbladet etter ettmålsseieren over LSK.

At nullen røyk helt på tampen i søndagskampen, spiller ingen rolle for den undervurderte toppkeeperen.

- Nå slipper jeg det maset. Det viktigste er alltid at laget vinner. Vi er ikke noe gull-lag, men gode nok til medalje, sier Holtan.

Ett minutt gjensto av ordinær tid da Espen Haug banket inn LSKs reduseringsmål og ødela nullen for hjemmelaget. Før det hadde hjemmelaget tatt en fortjent 2- 0-ledelse etter scoringer av Espen Hoff og Ronny Deila.

- Det var første målet mitt i LSK. Bare synd at det kom for seint, sier Espen Haug etter tapet.

Holtan mener Skien-laget har mye å gå på spillemessig, og at potensialet etter hvert vil slå ut i enda flere lekkerbiskener à la Espen Hoffs ledermål like før pause.

- Vi er gode i pasningsspillet, bra organisert og tøffe i taklingene. Så langt har det vært nok til åtte poeng av 12 mulige, sier Holtan.

Odd-trener Arne Sandstø har stor tro på at finspillet kommer seinere.

- Så langt har oppskriften vår vært knallhard jobbing gjennom samtlige 90 minutter. Den som skal på laget, må krige deretter. Primadonnanykker finnes ikke i denne gjengen, sier Sandstø.

Han er mest fornøyd med den defensive jobbingen.

- Vi tør å stå høyt, det kommer vi til å fortsette med. Nå satser vi på at Molde skal få seg en nedtur etter seieren på Lerkendal. Hjemmelaget vil fortsatt kjenne Rosenborg-kampen i beina. Det skal vi utnytte for alt det er verd. Vi har selvtilliten på topp og reiser til Molde for å ta nye poeng, sier Odd-trener Arne Sandstø etter seieren.