<strong>FØLGER MED:</strong> - Stort sett spiller han kanonbra. Jeg ønsker ham lykke til. Vi ringer ikke så mye, men sender meldinger og følger hverandre på Facebook, forteller Caroline Graham Hansen om Mats Møller Dæhli. Foto: John T. Pedersen / Sjur Stølen / Dagbladet
FØLGER MED: - Stort sett spiller han kanonbra. Jeg ønsker ham lykke til. Vi ringer ikke så mye, men sender meldinger og følger hverandre på Facebook, forteller Caroline Graham Hansen om Mats Møller Dæhli. Foto: John T. Pedersen / Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer

- Vi er gode venner, og støtter alltid hverandre

Super-Caroline og Dæhli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stabæk - Wolfsburg 0-1 (0-0)

NADDERUD (Dagbladet): Wolfsburg fra Tyskland slo Stabæk 1-0 i kvinnenes Champions League onsdag kveld.

Det norske supertalentet Caroline Graham Hansen (19) var nest sist på ballen, og var med på å senke tidligere lagvenninner i Stabæk.

- De var tette og kompakte, og gjorde det vanskelig for oss. All honnør til dem, sier Graham Hansen, som fikk lykkeønskninger fra Mats Møller Dæhli før kampen.

De to gikk på toppidrettsgymnas sammen.

- Vi er gode venner, og støtter alltid hverandre, sier hun.

God 1. omgang Caroline Graham Hansen meldte overgang fra Stabæk til Wolfsburg i sommer. Hun er et av de største talentene i norsk kvinnefotball noen gang. Fart, fysikk og teknikk er stikkordene.

Skjebnen ville ha det til at Stabæk og Wolfsburg møttes i 16.-delsfinalen i Champions League onsdag kveld.

Stabæk hang godt med i svingene i 1. omgang. Slett ikke verst, med tanke på at Wolfsburg har vunnet Champions League de to siste åra.

Men i det 56. minutt fikk gjestene frispark. Det ble ekspedert av den norske jenta og på hodet til Nilla Fischer, som headet ballen i mål.

Stabæk klarte ikke å svare, og fikk også skader på Ingvild Isaksen og Elise Thorsnes.

Returkampen spilles i Tyskland 16. oktober.

Graham Hansen hadde masse familie og venner på tribunen.

- Det er lenge siden jeg har sett dem, så det var hyggelig.

Krig - Hvordan var det å møte Stabæk-jentene igjen?

- Når du er ute på banen, er det krig. Du er ikke venner lenger. Men etterpå er du venner. Sånn er det bare, sier hun og smiler.

Wolfsburg-jentene reiser tilbake til Tyskland torsdag. Graham Hansen er fornøyd  med utviklingen i klubben. På storkampene kan det komme rundt 12.000 tilskuere.

Fredag kommer hun til å følge vennen Mats Møller Dæhli og «skjebnekampen» mot Malta i EM-kvalifiseringen.

- Stort sett spiller han kanonbra. Jeg ønsker ham lykke til. Vi ringer ikke så mye, men sender meldinger og følger hverandre på Facebook, forteller Graham Hansen.

<strong>I AKSJON:</strong>  Caroline Graham Hansen (i grønt) i duell med  Elise Thorsnes og Line Hauge i onsdagens kamp. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
I AKSJON: Caroline Graham Hansen (i grønt) i duell med Elise Thorsnes og Line Hauge i onsdagens kamp. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer