- Vi er gode venner, og støtter alltid hverandre

Super-Caroline og Dæhli.

FØLGER MED: - Stort sett spiller han kanonbra. Jeg ønsker ham lykke til. Vi ringer ikke så mye, men sender meldinger og følger hverandre på Facebook, forteller Caroline Graham Hansen om Mats Møller Dæhli. Foto: John T. Pedersen / Sjur Stølen / Dagbladet
FØLGER MED: - Stort sett spiller han kanonbra. Jeg ønsker ham lykke til. Vi ringer ikke så mye, men sender meldinger og følger hverandre på Facebook, forteller Caroline Graham Hansen om Mats Møller Dæhli. Foto: John T. Pedersen / Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stabæk - Wolfsburg 0-1 (0-0)

NADDERUD (Dagbladet): Wolfsburg fra Tyskland slo Stabæk 1-0 i kvinnenes Champions League onsdag kveld.

Det norske supertalentet Caroline Graham Hansen (19) var nest sist på ballen, og var med på å senke tidligere lagvenninner i Stabæk.

- De var tette og kompakte, og gjorde det vanskelig for oss. All honnør til dem, sier Graham Hansen, som fikk lykkeønskninger fra Mats Møller Dæhli før kampen.

De to gikk på toppidrettsgymnas sammen.

- Vi er gode venner, og støtter alltid hverandre, sier hun.

God 1. omgang Caroline Graham Hansen meldte overgang fra Stabæk til Wolfsburg i sommer. Hun er et av de største talentene i norsk kvinnefotball noen gang. Fart, fysikk og teknikk er stikkordene.

Skjebnen ville ha det til at Stabæk og Wolfsburg møttes i 16.-delsfinalen i Champions League onsdag kveld.

Stabæk hang godt med i svingene i 1. omgang. Slett ikke verst, med tanke på at Wolfsburg har vunnet Champions League de to siste åra.

Men i det 56. minutt fikk gjestene frispark. Det ble ekspedert av den norske jenta og på hodet til Nilla Fischer, som headet ballen i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer