- Vi er i en klasse for oss selv i dag også

Evensen nummer to i Vikersund. VM-billett til Romøren.

EN SKIKKELIG FLYVER: Johan Remen Evensen gikk ikke helt til topps, men var igjen helt i eliten i skiflygingsbakken i Vikersund.Foto: SCANPIX/AFP/DANIEL SANNUM LAUTEN
EN SKIKKELIG FLYVER: Johan Remen Evensen gikk ikke helt til topps, men var igjen helt i eliten i skiflygingsbakken i Vikersund.Foto: SCANPIX/AFP/DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det holdt ikke til en ny seier, men Johan Remen Evensen leverte nok en sterk skiflygingskonkurranse da han ble nummer to i Vikersund i dag.

Verdensrekordholderen ledet rennet etter første omgang, men klarte ikke helt å følge opp Gregor Schlierenzauer i finalen.

- Det har vært som å leve ut en drøm de to-tre dagene i dag. Jeg var litt sliten i kroppen i dag, og ble nok tatt litt av nervene, men jeg er kjempefornøyd med helga. Det er små detaljer som skiller. Jeg og Gregor er vel i en klasse for oss selv i dag også, så det er kult, sier Remen Evensen til NRK.

Gæren Han startet helga med å sette en fantastisk verdensrekord på 246,5 meter under trening fredag, og fulgte opp med delt seier i går. Da er det vanskelig å være skuffet over en andreplass.

- Jeg har alltid visst at jeg er flink til å fly, og har gledet meg til å komme hit for å prøve bakken. Da er jeg gær'n nok til å satse på, og har bygget opp selvtillit hele veien denne helga, forklarer Remen Evensen.

Thomas Morgenstern ble nummer fem, men vant verdenscupen sammenlagt med det, selv om det gjenstår flere konkurranser denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer