- Vi er i ferd med å bli gjort til latter

Liverpool-legende sier klubben er i krise.

NEDE FOR TELLING: Martin Skrtel og Liverpool tapte 0-2 mot Newcastle søndag, og er Premier Leagues nest dårligste lag siden nyttår. Foto: REUTERS/David Moir
NEDE FOR TELLING: Martin Skrtel og Liverpool tapte 0-2 mot Newcastle søndag, og er Premier Leagues nest dårligste lag siden nyttår. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Spisslegenden John Aldridge (53) mener Liverpool er i krise og at gamleklubben viser nedrykksform inn mot sesongavslutningen.

Storklubben har tapt seks av de siste sju seriekampene og er på åttendeplass i engelsk eliteserie. Hele 16 poeng skiller opp til å sikre plass i neste sesongs mesterliga med bare sju gjenstående kamper.

- Man kommer ikke unna at Liverpool nå befinner seg i krise. Tap i seks av sju seriekamper er noe klubben aldri må tolerere. Vi kan ikke tolerere det. Å hente kun åtte poeng av 36 mulige siden årsskiftet, tilsvarer nedrykksform, konstaterer 1980-tallshelten i en Liverpool Echo-spalte tirsdag.

Liverpool er i ferd med å gjøre den dårligste serieinnsatsen siden 1954.

- Vi er i ferd med å bli gjort til latter. Alle er vi stolte over å bli tilknyttet klubben og dens bragder gjennom tidene. Men for tiden er det bare flaut å være Liverpool-fan, konstaterer Aldridge.

Han mener skylden ligger hos spillerne, ikke manager Kenny Dalglish, som er blitt kritisert for sine seneste spillerkjøp av Andy Carroll, Stewart Downing, Jordan Henderson og Charlie Adam.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer