- Vi er ikke arrogante

BRUGGE (Dagbladet): - Har vi et problem så må det være at vi har lagt lista så høyt at folk tror at vi ikke kan tape, sier Bent Skammelsrud. - Det får vi svi for. Men å kritisere oss og kalle oss arrogante fordi vi taper en fotballkamp faller på sin egen urimelighet. Det er ikke bare Rosenborg som kan spille fotball i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går kveld landet Rosenborg i Belgia. På flyturen nedover var gårsdagens kommentar i Dagbladet et hett tema. Der skrev fotballkommentator Øivind Monn-Iversen at Rosenborg ikke gidder å yte sitt beste i på norske baner. Og at det han kaller den økende arrogansen overfor Tippeligaen og det hjemlige fotballpublikummet passer landets mest folkelige lag svært dårlig.

- Vi kjenner oss ikke igjen, sier Bent Skammelsrud. - Er det noen som er ydmyke i forhold til det man driver med så er det oss. Og at vi tar lett på ting er det dummeste jeg hører.

- Også Rosenborg må ha lov til å tape fotballkamper.

- Det er også tøv at den hjemlige fotballen ikke blir prioritert, fortsetter Bent Skammelsrud. - I Rosenborg er den neste kampen alltid den viktigste. Og derfor har ikke morgendagens kamp mot Brugge vært i tankene våre før i dag.

- Fram til Stabæk-kampen på søndag var det den - og bare den - vi konsentrerte oss om.

11 kamper - 10 seirer

- Vi spilte en veldig dårlig kamp og Dagbladet skrev en veldig dårlig kommentar, sier Mini. - Ingen lag vinner alle fotballkamper. Og på Nadderud spilte vi jevnt og tapte mot et lag som kjemper om bronsemedaljene i ligaen. Det er sånn som skjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer