IKKE VENNER: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kjemper begge om å bære tittelen «verdens beste fotballspiller». Foto: AFP Photo / Lluis Gene / Quique Garcia / NTB Scanpix
IKKE VENNER: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kjemper begge om å bære tittelen «verdens beste fotballspiller». Foto: AFP Photo / Lluis Gene / Quique Garcia / NTB ScanpixVis mer

- Vi er ikke ekte venner

Ronaldo snakker ut om Messi.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kjemper begge om å bære tittelen som verdens beste fotballspiller.

Messi er blant de fleste regnet som den beste av de to, og argentineren har tre Ballon d'Or å vise til - og er også storfavoritt til å vinne i år.

Ronaldo har derfor mang en gang måttet finne seg i hånende Messi-rop av supportere rundt om i fotball-Europa. I et intervju med beIN sport, gjengitt av blant annet Goal.com, sier Ronaldo at de to rivalene har et «profesjonelt forhold» til hverandre.

- Lionel Messi er en stor spiller. Jeg har et profesjonelt forholdt til ham, akkurat slik jeg har med andre spillere.

- Vi er ikke venner fordi vi deler ikke samme garderobe. Jeg respekterer ham, men vi er ikke ekte venner. Vi er bekjente fordi vi har samme arbeid. Det er ingen problemer mellom oss, sier Ronaldo.

Ronaldo ble spurt om hva han synes om de konstante sammenligningene med argentineren.

- Det er ikke bare nå, det har vært slik de siste fem åra. Hva kan jeg gjøre med det? Jeg kan ikke forandre hele bransjen. Jeg jobber ikke i media eller på tv, så jeg kan ikke kontrollere det. Folk elsker å sammenligne oss, sier Ronaldo ifølge AS.

På spørsmål om han kunne tenke seg å spille med Messi i Real Madrid svarer Ronaldo følgende:

- Hvis han kom hit måtte vi spilt sammen... Det ville vært vanskelig, sier Ronaldo.