- Vi er ikke et kjedelig lag

Bolton trodde de hadde taket på Chelsea, så kom fire baklengs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stelios Giannakopoulos\' scoring etter bare fire minutter gjorde at Bolton ledet mot Chelsea i en drøy omgang.

Men så var det slutt.

Scoringer av Didier Drogba i det 52., Frank Lampard i det 55. og det 59. og Drogba igjen i det 61. minutt sørget for at Chelsea gjorde kort prosess på Bolton og et kvarter før slutt fastsatte Eidur Gudjohnsen sluttresultatet til 5-1.

Etter kampen avviste Chelsea-manager José Mourinho at laget hans spiller kjedelig.

- Vi er ikke et kjedelig lag. Det kan hende at vi spiller kjedelige kamper, men vi er ikke et kjedelig lag, sier han til Sportinglife.

Mot gamle kamerater

De fire antatt beste lagene i Premier League, Chelsea, Liverpool, Manchester United og Arsenal, var i aksjon i dag. Mens de tre første vant sine kamper, gikk Arsenal på en lei smell borte mot West Bromwich.

Philippe Senderos ga Arsenal ledelsen etter 17 minutter, men scoringer av tidligere Arsenal-spiller Kanu og Darren Carter sørget for 2-1-seier til hjemmelaget.

JUBELBRØL: Eidur Gudjohnsen laget Chelseas 5-1-mål mot Bolton og feiret med fansen. Foto: Reuters/Scanpix
JUBELBRØL: Eidur Gudjohnsen laget Chelseas 5-1-mål mot Bolton og feiret med fansen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Spisstalentet Guiseppe Rossi sørget for Manchester Uniteds tredje og siste mål i 3-1-seieren over Sunderland. Rossi er en spiller det stilles store forventninger til, og lørdag fikk han sjansen i et kvarter. Mannen han erstattet, Ruud van Nistelrooy, scoret Uniteds andre mål, mens Wayne Rooney scoret det første. Jonathan Stead scoret for Sunderland.

Tvilsom avgjørelse

Morten Gamst Pedersen ble byttet ut for Blackburn etter 67 minutter og John Arne Riise kom inn et kvarter før slutt for Liverpool da de to møttes på Anfield. Kampen endte 1-0 etter scoring av Djibril Cissé.

Mido og Jermaine Jenas laget Tottenhams mål da de slo Everton 2-0, mens Jason Roberts ble Wigans store helt da han scoret målet i 1-0-seieren over Newcastle tidligere i dag.

Newcastle-spillerne mente de burde hatt en scoring da Alan Shearers heading så ut til å ha passert mållinja før keeper John Filan slo den unna.

- Jeg skulle gjerne likt å sitte ned og fortelle hvordan jeg føler det akkurat nå, men av opplagte grunner kan jeg ikke det, sa en svært skuffet manager Graeme Souness etter kampen ifølge Sportinglife.

I lørdsgkveldens seinkamp spilte Middlesbrough og Portsmouth 1-1. Gary O\'Neill ga Portsmouth ledelsen før pause, mens Aiyegbeni Yakubu utlignet for hjemmelaget etter hvilen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer