Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er ikke et skittent lag

Sheffield U-ving Michael Tonge lover nye kraftige taklinger mot Riise og co. i kveld. Oddseksperten tror på Liverpool!

- Dette bør Liverpool fikse, skriver oddsekspert Jon Sagbakken på sine

spill- og vinnsider på Dagbladet.no.

Da må i så fall Anfield-laget vinne mot Sheffield U i ligacupens 2. semifinale i kveld. 1. divisjonslaget vant sensasjonelt 2-1 på Bramall Lane for to uker siden.

Den kampen ble preget av høye taklinger og sinne mellom benkene. Slik blir det også i kveld. Det lover Michael Tonge, tomålscoreren fra forrige oppgjør.

- Vi fikk kjeft fra noen etter den første kampen fordi vi var så fysiske. Jeg tror Gerard Houllier var sinna på grunn av et par hendelser, men vi kommer ikke til å endre innstilling, sier Tonge som ifølge engelske aviser står på manager Houlliers innkjøpsliste i Liverpool.

- Vi er ikke et skittent lag, men vi er ikke dumme heller. Vi må fortjene retten til å spille mot lag som Liverpool, og det var akkurat det vi gjorde på Bramall Lane.

Franske Houllier reagerte sterkt på en takling mot keeper Chris Kirkland sist, men regner med at John Arne Riise og gutta skal vi motstanderne en leksjon i kveld.

- De respekterte oss ikke den kvelden, men det legger vi til side. Ingenting skal distrahere oss fra målet, sier han og antyder at spillerne hans ikke skal svare med tøft spill tilbake.

- De er ting i fotballen du ikke kan kontrollere. Du kan bare ta hånd om deg selv, og vi skal være profesjonelle og fokuserte. Vi skal bare tenke på å putte ballen i nettet deres.

Keeper Kirkland har ennå ikke glemt Michael Browns høye spark mot kneet hans.

- Vi har litt å betale tilbake etter det som skjedde. Vi kaller det ikke revansjmatch, men vi håper på 3-0 eller 4-0. Det gjør ting riktige igjen, sier Kirkland.

  • Dagbladet.no følger kampen direkte kl. 21. I morgen kan du klikke deg inn og følge semifinalen Blackburn - Manchester United og to ligakamper.
<B>UTKJEMPE: Peter Ndlovu og Sheffield U var for sterke for Liverpools Steven Gerrard i den første semifinalen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media