- Vi er ikke favoritter

Thorir Hergeirsson går glipp av flere stjerner når Norge skal spille håndball-VM i Japan. Men landslagssjefen holder seg optimistisk inn mot mesterskapet.

VIKTIGE BRIKKER: Thorir Hergeirsson har mange skader som påvirker troppen, men spillerne Stine Bredal Oftedal, Heidi Løke og Camilla Herrem er med til Japan. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
VIKTIGE BRIKKER: Thorir Hergeirsson har mange skader som påvirker troppen, men spillerne Stine Bredal Oftedal, Heidi Løke og Camilla Herrem er med til Japan. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thorir Hergeirsson presenterte i dag det laget som skal delta i VM i Japan. Det var ikke noen store overraskelser i troppen om man ser på forutsetningene, men det er store navn som er ute av laget med skade.

De sju som nevnes mest er Nora Mørk, Veronica Kristiansen, Hennie Reistad, Amanda Kurtovic, Katrine Lunde, Kjerstin Boge Solås og Kari Aalvik Grimsbø (trukket seg).

Dermed hviler det et stort ansvar på spillere som Stine Bredal Oftedal, Heidi Løke og Camilla Herrem.

Til tross for at troppen mangler noen profiler, er landslagssjefen positiv inn mot mesterskapet.

- Vi er fornøyde med det mannskapet vi har nå. Det er 19 fantastiske håndballspillere som skal forhåpentligvis etter hvert spille bra sammen og gjøre hverandre gode. Det blir en nøkkel, sier Hergeirsson til Dagbladet.

Går for medalje

Til tross for at det er mange nye fjes, der tre spillere er klare for sitt første mesterskap, så mener han at laget er godt forberedt. Det er stort sett denne gjengen som spilte Intersport Cup tidligere i høst, der håndballjentene gikk ubeseiret gjennom turneringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer