- Vi er ikke for gamle

Terry sier at Chelsea skal reise seg mot FC København.

IKKE FOR GAMLE: - Jeg er 100 prosent uenig med de som sier at dette Chelsea-laget har gjort sitt beste og at spillerne begynner å bli for gamle, sa John Terry på pressekonferansen i København. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.
IKKE FOR GAMLE: - Jeg er 100 prosent uenig med de som sier at dette Chelsea-laget har gjort sitt beste og at spillerne begynner å bli for gamle, sa John Terry på pressekonferansen i København. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.Vis mer

KØBENHAVN / OSLO (Dagbladet): Carlo Ancelotti og John Terry tar på ingen måte lett på morgendagens møte med Ståle Solbakkens FC København.

- Vi må passe oss. De er veldig gode, sa Chelsea-kaptein Terry på dagens pressekonferanse i Parken.

Etter en forrykende sesongåpning er Chelsea nå 12 poeng bak Manchester United i ligaen, ute av FA cupen og Ligacupen. Aldrende spillere og interne problemer har blitt nevnt som mulige forklaringer på kollapsen.

Der er Terry svært uenig.

- Jeg er 100 prosent uenig med de som sier at dette Chelsea-laget har gjort sitt beste og at spillerne begynner å bli for gamle. Vi har selvtillitt, vi står bak manageren og det er ingen problemer i laget. Ja, vi er blitt et år eldre siden ifjor, men vi har verdensklassespillere. Dette laget har mye ugjort. Det skal vi vise mot FCK.

- Hører folk sier det er problemer i klubben. Mange spekulerer og mange snakker, men vi merker ikke det, for oss er det businesss as usual. Og vi står bak manageren alle sammen, sa Terry til pressekorpset.

Kan bli beste sesong noensinne Også manager, Carlo Ancelotti, mener at det ikke er noen krise innad i Chelsea til tross for en vanskelig periode.

- Spillerne mine er fantastiske - de klager ikke på noe som helst selv om det har vært vanskelig i det siste. Og jeg vil minne om at denne sesongen ikke er over selv om mange journalister gir inntrykk av at den er det. Det kan bli den beste sesongen for Chelsea noen gang, sier italieneren.

- Champions League er det viktigte for oss nå selv om vi ikke har gitt opp Premier League. Men det blir ikke lett. FCK er et godt lag med god balanse og meget gode spillere. De har en timing i spillet sitt som vi må se opp for. De er meget godt organisert. Vi må være på vakt hele tiden. Ikke bare i 90 minutter her, men i 180 minutter.

Terry har ikke gitt opp et nytt seriegull enda.

- Premier League-sesongen er ikke over. Vi har ikke gitt opp. men det blir vanskelig. Manchester United er langt foran.

Skryter av Grønkjær Den tidligere England-kapteinen gleder seg også til å møte sin tidligere lagkamerat Jesper Grønkjær.

- Han scoret målet som tok oss til Champions League i 2003. Han er en hyggelig fyr det skal bli fint å møte igjen. Han er en stor del av Chelseas historie siden han scoret det viktige målet i 2003. Vi må se opp for innleggene hans.

ADVARER: Carlo Ancelotti advarer mot å ta lett på FC København. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
ADVARER: Carlo Ancelotti advarer mot å ta lett på FC København. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer