Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er ikke gode til å forsvare ledelser

Ferguson lover angrep som beste forsvar mot Milan.

FRAMOVER: Alex Ferguson mener angrep er det beste forsvar for Manchester United mot AC Milan i kveld.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
FRAMOVER: Alex Ferguson mener angrep er det beste forsvar for Manchester United mot AC Milan i kveld.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Følg Champions League-åttendedelsfinalene i fotballstudio fra kl. 20.30!

(Dagbladet): Manchester United - AC Milan (3-2).

Utgangspunktet etter den første kampen i Italia er nesten i drømmekategorien for Manchester United, men manager Alex Ferguson advarer dem som tror avansementet er i boks selv om San Siro-kampen endte i seier.

Kanskje har skotten i bakhodet at Milan har gått videre alle fire ganger disse lagene har stått mot hverandre i Champions League-sluttspillet, men aller mest frykter han soveputen ved å ri på en ledelse.

- Vi er ikke gode til å forsvare ledelser. Vi er nødt til å spille vårt vanlige spill, og det inkluderer å angripe. Vi må være klare over at dette er en vanskelig kamp, og at vi blir nødt til å vinne, sier Ferguson til klubbens hjemmesider.

- Vi må ikke la oss forvirre av den nåværende stillingen og tro at vi er videre allerede, sier skotten.

Fletcher gleder seg til Becks-gjensyn
Oppmerksomheten rundt David Beckhams retur til Old Trafford har vært stor før kveldens kamp, og selv om Alex Ferguson tviler på at eks-eleven får starte for Milan, forventer han en hjertelig velkomst for Becks.

Darren Fletcher gleder seg til gjensynet med Beckham.

- Jeg er sikker på at han tas imot med åpne armer, og vil får en god mottakelse, akkurat som i Milano. Han er en topp spiller, og var en av de man så opp til som unggutt på Old Trafford, som Ryan Giggs, Paul Scholes og Roy Keane. Han har hatt stor suksess og kjemper fortsatt for en plass i Englands VM-tropp, så han er sikkert ute etter å imponere, sier Fletcher til uefa.com.

- Men med en gang kampen er i gang kan du glemme alt det vennskap- og hjemkomstgreiene. Da handler alt om å vinne kampen, sier Fletcher.

Åpen kamp
Alex Ferguson kan glede seg over at Wayne Rooney trolig kan starte for hjemmelaget i kveld, etter at han ristet av seg kneskaden på kortere tid enn fryktet.

Etter sin første seier på San Siro noensinne, forventer United-sjefen en åpen returkamp.

- Det er helt åpent, og det lover godt for en fin forestilling. Vi vil ønske å drepe kampen i angrep, mens AC Milan selvfølgelig er nødt til å score. Det bør føre til åpent spill, sier skotten.

- De italienske lagene har kanskje ikke vært helt på høyde med de spanske og engelske de siste sesongene, men jeg tror det har skjedd noe i år, og italienerne er bedre. Det vil være et stort framskritt for oss om vi kan slå Milan her hjemme, sier Ferguson.

GLEDER SEG: Darren Fletcher så opp til David Beckham som unggutt, men om Beckham får sjansen i kveld, kommer sånne følelser til å ligge igjen i garderoben.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Bianchi
GLEDER SEG: Darren Fletcher så opp til David Beckham som unggutt, men om Beckham får sjansen i kveld, kommer sånne følelser til å ligge igjen i garderoben.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Bianchi Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!