VENTER PÅ SOMMEREN: Manager Ole Gunnar Solskjær lar resultater være resultater i Copa del Sol.

FOTO: ERIK BIRKELAND / DAGBLADET
VENTER PÅ SOMMEREN: Manager Ole Gunnar Solskjær lar resultater være resultater i Copa del Sol. FOTO: ERIK BIRKELAND / DAGBLADETVis mer

- Vi er ikke her for å vinne

Solskjærs Molde gikk på tap nummer to på La Manga.

LA MANGA (Dagbladet): FC Vaslui - Molde 1-0.

- Det er viktig at flest mulig får spilletid, sier Ole Gunnar Solskjær etter et nytt tap i Copa del Sol.

- Vi er ikke her for å vinne, men for å komme i form og spille fotball uten å pådras oss skader.

To nye fjes
Molde dro til Copa del Sol med 10 dagers treningsgrunnlag fra den lille hallen i Molde. Da sier det seg sjøl at de ikke er konkurransedyktige mot ok europeisk motstand.

- I utgangspunktet skal vi slå lag som de vi møter her så lenge Champions League er målet, men det går ikke nå. Turneringa kommer alt for tidlig, sier Molde-treneren.

Østerrikeren Julian Erhardt (21) og amerikaneren Ben Spencer (18) er på prøvespill i Molde. Ole Gunnar Solskjær vil beholde begge om de vil.

Erhardt spilte hele kampen i kveld, og viste at han har ferdigheter som midtbanespiller. Snart 18 år gamle Spencer kom inn og viste at han på sikt kan bli et bra mann på topp.

- Det er sånne gutter jeg liker å jobbe med, unge spillere som vil noe mer enn bare å tjene penger. Som vil utvikle seg. Ingen kommer til Molde for høye lønninger, det har vi ikke råd til. Men vi har mange gode spillere og Erik Hestad (17) er en annen som kan bli en av de beste vi noen gang har sett. Vi er ikke veldig gode nå. Men jeg tror vi kan bli de fram mot seriestart, sier Ole Gunnar Solskjær.

Tidspunktet
Lite satt mot FC Vaslui selv om det var tendenser.  Men Moldes kjente pasningspill og gjennombruddskraft var stort sett fraværende.

- Og det har med tidspunktet å gjøre, sier trener Solskjær.

- Vi skaper ikke nok sjanser, men det bekymrer meg heller ikke så lenge vi er i slutten av januar.