Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er ikke i nærheten av en løsning

Lyns kamp mot konkurs kan fortsette gjennom helgen.

JOBBER MED SPOR: Erik Langerud åpner for at avgjørelsen om Lyns framtid kan bli tatt først mandag. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
JOBBER MED SPOR: Erik Langerud åpner for at avgjørelsen om Lyns framtid kan bli tatt først mandag. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): Det er være eller ikke være for Lyn.

I går kveld utsatte Lyn konkurs-avgjørelsen, på tross at styremøtet bare skulle «vurdere midler til videre drift».

I dag tidlig sier Lyn-direktør Erik Langerud at det neppe blir tatt noen avgjørelse i dag heller.

- Vi kommer ikke til å gå ut med noe i dag, det vil overraske meg stort. Men vi kan ikke utelukker noe heller, sier Langerud til Dagbladet.

Jobber videre
- Så avgjørelsen kan bli tatt over helgen?

- Ja, det kan kanskje skje. Det er ulike scenarioer.  Det er ingen langdryg prosess som er i gang. Vi må jobbe videre med oppgavene våre, basert på at vi ikke tok en avgjørelse i går.

Lyn-direktøren vil ikke røpe hvor mange millioner klubben mangler for å drifte klubben videre. Allerede mandag er det lønningsdag for klubbens ansatte.

- Det ligger i kortene at vi det er noen spor vi skal forfølge før vi kaster inn håndkleet. Men vi er ikke i nærheten av en løsning.

- Kan du si noe om hvilke spor dere jobber med?

- Nei, egentlig ikke.

Gjeld til NFF
Det er ikke bare konkursspøkeleset som truer Lyn. Klubben sto på lista over klubber som ikke får klubblisens uten å vise fram positiv egenkapital innen nyttår. Uten lisens blir en klubb tvangsflyttet til 2. divisjon.

Lyns redningsaksjon er den andre i klubben, 30. september fikk klubben skrapet sammen nok millioner til å drifte klubben ut sesongen.

Nå skylder Lyn blant annet 5,5 millioner til Norges Fotballforbunds datterselskaper UBC og Ullevaal Stadion Idrett, skriver TV2. Ifølge VG har Skatt Øst et krav på over millionen mot osloklubben.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media