Liverpool tapte mot Brighton:

- Vi er ikke i tittelkampen nå

Mange mente Liverpool måtte vinne mot Brighton for å henge med i tittelkampen i Premier League. Det klarte de ikke. Brighton påførte Liverpool sitt andre strake hjemmetap.

FORTVILER: Jürgen Klopp. Foto: NTB
FORTVILER: Jürgen Klopp. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Liverpool - Brighton 0-1 (0-0)

Brighton tok en stor skalp da de påførte Liverpool sitt andre strake hjemmetap i Premier League. Steven Alzate ble matchvinner med en litt heldig scoring etter et nydelig Brighton-angrep.

- 68 kamper uten tap på hjemmebane, har nå blitt til to strake tap på Anfield. Premier League-toget er i ferd med å gå for Liverpool, sa TV 2-kommentator Peder Mørtvedt etter kampen.

Liverpool ligger nå sju poeng bak ligaleder Manchester City med én kamp mer spilt. Avstanden til toppen begynner nå å bli for stor mener mange.

Liverpool møter Manchester City til en helt avgjørende kamp på søndag. Én av de som ser tøft på tittelkampen er Andy Robertson.

- Enhver kamp mot Manchester City er stor. Slik det ser ut nå, er vi ikke i tittelkampen. Vi er syv poeng bak dem, og de har én kamp mindre spilt. Jeg er sikker på at de vil sagt det samme hvis de potensielt var ti poeng bak. Vi må komme tilbake til Liverpool som vi alle kjenner, sa Andy Robertson etter kampen til BT Sport.

Dette er den tredje hjemmekampen på rad Liverpool går uten å score på hjemmebane. Det har ikke skjedd siden 1984. Liverpool tapte også forrige hjemmekamp mot Burnley.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer