- Vi er ikke kommet dit vi drømmer om å komme

- Fort gjort å miste litt bakkekontakt.

PÅ VEI MOT NOE STORT: Landslagstrener Thorir Hergeirsson vil lede håndballjentene til en EM-semifinale med seier mot Polen i Debrecen i kveld. Her er han på joggetur på vei tilbake til hotellet etter en trening i kamphallen.
PÅ VEI MOT NOE STORT: Landslagstrener Thorir Hergeirsson vil lede håndballjentene til en EM-semifinale med seier mot Polen i Debrecen i kveld. Her er han på joggetur på vei tilbake til hotellet etter en trening i kamphallen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Polen - Norge, klokka 18.15.

DEBRECEN (Dagbladet): Håndballjentene tar et langt steg mot EM-semifinale med seier mot Polen i kveld. For landslagstrener Thorir Hergeirsson vil det bety hans sjette semifinale på sju mesterskap.

Kvartfinalen i VM i fjor er det dårligste laget har levert under hans ledelse.

Men der andre har lett for å ta av, så står islendingen der og maner til edruelighet. Thorir Hergeirsson er ikke en mann som selger skinnet før bjørnen er skutt.

Han minner om at de har vunnet fire kamper så langt, og at det ikke deles ut noen medalje for det. Veien fram til pokalen er fortsatt lang og kronglete. Med fallgruver over alt.

- Naturlig med skepsis Før EM startet var det ikke vanskelig å få håndballeksperter til å si at dette laget ikke ville komme til semifinalen. Og Hergeirsson ville slett ikke tale dem imot.

- Jeg syntes det var helt naturlig at folk var nysgjerrige og kanskje litt avventende til laget. Det synes jeg folk fortsatt kan være gjøre. Vi har et ferskt lag i mesterskapssammenheng. Men om vi ser på den korte tiden vi har hatt, så synes jeg jentene har svart veldig bra, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer