- Vi er ikke noe vinnerlag

NADDERUD (Dagbladet): Daniel Berg Hestad har vært med på å vinne tre seriesølv med Molde. Neste søndag får han trolig sitt fjerde. - Det er veldig bittert at gullsjansen glapp, sier Daniel til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For med tre poeng mot Stabæk hadde klubben fra Romsdal bare vært poenget bak Rosenborg foran siste serierunde. Men etter bare fem minutters spill på Nadderud var spenningen over. Hjemmelaget ledet 2- 0, og Molde virket tafatte.

- Vi var udyktige og ukonsentrerte, sier Daniel. - Vi var kort og godt ikke gode nok i den avgjørende kampen.

Ikke vinnerlag

Molde-kapteinen har ikke noe entydig svar på at klubben ikke holder helt inn da det gjelder som mest, men minner sjøl om at laget fra rosenes by aldri er blitt seriemester.

- Vi er ikke noe vinnerlag, sier Daniel Berg Hestad til Dagbladet. - Men skal vi ta igjen Rosenborg, må vi bli det.

Klubbeier Kjell Inge Røkke viste tydelig skuffelse etter hvert som målene rant inn bak keeper Eddie Gustafsson, men var rolig da nederlaget var et faktum.

- Vi får glede oss over å ligge så høyt på tabellen som vi gjør, sier Røkke til Dagbladet. - Vi tapte kampen for et bedre lag.

- Hva skal Molde gjøre neste sesong for å komme enda nærmere Rosenborg på tabellen?

- Rosenborg fortjener å ligge øverst fordi klubben er best, sier Kjell Inge Røkke. - Vi får oppsummere etter kampen mot Sogndal neste helg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer