- Vi er ikke noe vinnerlag

NADDERUD (Dagbladet): Daniel Berg Hestad har vært med på å vinne tre seriesølv med Molde. Neste søndag får han trolig sitt fjerde. - Det er veldig bittert at gullsjansen glapp, sier Daniel til Dagbladet.

For med tre poeng mot Stabæk hadde klubben fra Romsdal bare vært poenget bak Rosenborg foran siste serierunde. Men etter bare fem minutters spill på Nadderud var spenningen over. Hjemmelaget ledet 2- 0, og Molde virket tafatte.

- Vi var udyktige og ukonsentrerte, sier Daniel. - Vi var kort og godt ikke gode nok i den avgjørende kampen.

Ikke vinnerlag

Molde-kapteinen har ikke noe entydig svar på at klubben ikke holder helt inn da det gjelder som mest, men minner sjøl om at laget fra rosenes by aldri er blitt seriemester.

- Vi er ikke noe vinnerlag, sier Daniel Berg Hestad til Dagbladet. - Men skal vi ta igjen Rosenborg, må vi bli det.

Klubbeier Kjell Inge Røkke viste tydelig skuffelse etter hvert som målene rant inn bak keeper Eddie Gustafsson, men var rolig da nederlaget var et faktum.

- Vi får glede oss over å ligge så høyt på tabellen som vi gjør, sier Røkke til Dagbladet. - Vi tapte kampen for et bedre lag.

- Hva skal Molde gjøre neste sesong for å komme enda nærmere Rosenborg på tabellen?

- Rosenborg fortjener å ligge øverst fordi klubben er best, sier Kjell Inge Røkke. - Vi får oppsummere etter kampen mot Sogndal neste helg.

Dårlig i sommer

Molde har hatt en knallsterk høstsesong, men når vi spør Daniel Berg Hestad om hvorfor det ikke var Moldes tur til å gå helt til topps i årets Tippeliga, minner han oss om den dårlige perioden i sommer. Mot Brann, Odd, Viking og Sogndal klarte Molde-spillerne bare å kapre fattige to poeng.

- I tillegg tapte vi begge kampene mot Rosengorg (0- 3 og 1- 2), sier Daniel. - Skal vi bli seriemestere, må vi begynne å slå RBK.

Hovedtrener Gunder Bengtsson benyttet anledningen til å gratulere Rosenborg med sitt 11. seriemesterskap på rad, og var glad da han fikk snakket med Bent Skammelsrud på TV i går.

- Han har vært med på samtlige 11 mesterskap, sier Bengtsson. - Det er en utrolig prestasjon.

- Hva må Molde gjøre for å ta igjen forspranget trønderne har på dere?

- Vi må vel trene enda mer da, sier Gunder Bentsson med et smil til Dagbladet før han legger til: - Jeg er selvfølgelig veldig skuffet over at gullsjansen forsvant mot Stabæk.

Ser mørkt ut

I går tok Bengtsson ut spissen André Schei Lindbæk en halvtime før slutt, og han viste tydelig skuffelse da han forlot banen. Neste søndag spiller Oslo-gutten sin kanskje siste kamp for Molde.

- Jeg vet ikke hva det blir til framover med André, sier Gunder Bentsson.

For Molde-kaptein Berg Hestad er det sikkert at han blir i rosenes by også neste sesong.

- Men blir du noen gang seriemester med Molde?

- Det ser mørkt ut, sier Daniel Berg Hestad til Dagbladet. - Skal vi klare det, må vi begynne å banke Rosenborg.

FORTVILER: Molde-kaptein Daniel Berg Hestad (t.v.) og Bernt Hulsker innser at det ikke blir gull i år heller. - Vi var udyktige og ukonsentrerte, sier Daniel. - Vi var kort og godt ikke gode nok i den avgjørende kampen.