Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er ikke redd spillere med særpreg

AaFK-trener Normark har snakket med Baron.

(Dagbladet.no): Få tror Emille Baron vokter LSK-buret neste sesong, noe som Ivar Morten Normark og AaFK har merket seg. LSK-manager Jan Åge Fjørtoft uttalte til Romerikes Blad i dag at Barons framtid blir avgjort i løpet av kort tid. Samtidig jakter klubben ny keeper.

- Vi har registrert at han kan være ledig på markedet. Jeg synes han er en artig fyr som jeg gjerne skulle ha pratet med, og vi har sendt mail til Lillestrøm.

- Har du snakket med Baron?

- Jeg snakket med ham på telefonen, så vi har ikke møttes over bordet. Vi avtalte å ta en prat, sier Normark.

- Hvilken oppfatning har du av ham som keeper?

- En relativ atletisk keeper - når han er veltrent og i form. Han er reaksjonssterk, men kanskje ikke så stabil ennå, sier Normark.

Og han er ikke skremt av at Baron tidvis har vært i hardt vær - utenfor banen.

- Vi innhenter referanser på alle spillere, men vi har ikke kommet så langt ennå. Men vi er aldri redd for spillere med særpreg, understreker Normark.

17-åring reservekeeper

Kim Deinoff har vært AaFKs førstevalg denne sesongen. Bak ham igjen venter unggutten Andreas Li (17) på sjansen.

- Spørsmålet er om Andreas har kapasitet til å stå i Tippeligaen fra 2. april 2005 til overgangsvinduet åpner, sier Normark og gir i realiteten svaret selv.

Han understreker at han er komfortabel med situasjonen slik den er i dag, men ser at probemene kan oppstå den dagen Deinoff skulle bli skadet.

- Klubbers marked

AaFK har fem til seks keepernavn på blokka. Normark ramser opp Tor Egil Horn (Bodø/Glimt), Terje Skjeldestad (Sogndal) og Jon Knudsen (Stabæk), som eksempler på aktuelle kandidater, men understreker at AaFK ikke har vært i kontakt med noen av dem.

Peter Werni (30) skrev under for AaFK i forrige uke. Fra før har klubben sikret seg islandske Haraldur Freyr Gudmundsson (22) som kom fra Keflavik. Også han er forsvarsspiller.

AaFK ønsker forsterkninger i alle ledd foran comebacket i Tippeligaen, og Thomas Mork er én av spillerne på ønskelisten. Men:

- Vi har god tid og ønsker ikke råtne epler i kurven. Det er også klubbers marked. Det er mange tilgjengelig spillere.

NB! VG melder i dag at Kaiser Chiefs ønsker å hente Baraon hjem til Sør Afrika.

<B>OPPTUR PÅ SUNNMØRE?: Emille Baron dummet seg ut under semifinalen mot Lyn i høst, og mye tyder på at han er ferdig i Lillestrøm. AaFK melder nå sin interesse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media