HAR LITT FLYT FOR EN GANGS SKYLD: Etter to strake seire venter Manchester City i morgen. David Moyes tror ikke de er så langt unna å matche nivået til byens blå. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB Scanpix
HAR LITT FLYT FOR EN GANGS SKYLD: Etter to strake seire venter Manchester City i morgen. David Moyes tror ikke de er så langt unna å matche nivået til byens blå. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB ScanpixVis mer

- Vi er ikke så langt unna City som folk skal ha det til

Nei, David Moyes snakker ikke om antall kilometer.

(Dagbladet): Både David Moyes og hans Manchester United har fått juling denne sesongen, og før byderbyet mot City i morgen kveld forventer de aller fleste flere blåveiser i den rode delen av Manchester.

Men på dagens pressekonferanse var David Moyes alt annet enn pessimist.

- Jeg tror vi holder nivået, og vi er ikke så langt unna som mange skal ha det til. Jeg er sikker på at vi kommer til å bli bedre også. Vi ønsker å vise at vi fortsatt er med og kjemper. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å vinne, selv om vi gjør det i hver eneste kamp ellers også, sa Moyes ifølge The Guardian.

Det er den seiersviljen som har vært fraværende i kampene mot lagene på den øvre halvdelen av tabellen. Bortsett fra 1-0-seieren mot Arsenal 10. november har ikke Manchester United slått et eneste av de ni øverste lagene på Premier League-tabellen denne sesongen.

Også Moyes erkjenner at prestasjonene mot de bedre lagene har vært alt annet enn bra.

- Vi vil gjerne prestere bedre i de store kampene enn det vi har gjort, sier Moyes, og vet samtidig at nettopp byderbyet betyr litt ekstra for supporterne.

- Det er klart det betyr mye mer for supporterne og byen om du vinner et derby, sier Moyes ifølge The Guardian.